reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG Naszych maleństw...

reklama
Asylan gratuluje serdecznie parki :-D:-D (cieszysz się, że będzie chłopak?), powiem Ci szczerze, że zdjęcia nieprzyzwoite nam tu pokazujesz hehehe.:laugh2::laugh2:

Ja na USG ide do gina za tydzien - mam nadzieje ze wszytsko ok:-)
Asylan gratuluje i po cichutku zazdroszcze parki;-) :-) :happy:

Idę na 15, a skany pokażę Wam pewnie najwcześniej jutro. :-) Nie mam w domku skanera tylko M. ma w pracy :tak:

No i po wizycie u Maksa... dziecko nie chciało być badane strasznie, ciągle się ruszało i chowało ;-):-D. Napiszę wam jutro dokładnie co i jak u niego, bo wynik zabrał mój M. do pracy. To co wiem na pewno to, to że Maks (95-100% pewniaka siusiaka :-D), że wszystko ma w normie i że waży całe 440g :-)

reklama
Nie będę Wam wklejać skanów z usg, bo tym razem to same jakieś przekroje mi wydrukowali. Żadnej rączki czy buźki nie widać :-(

Do góry