reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG Naszych maleństw...

No to weźmiesz najbliższy termin, a dłużej niż tydzień na pewno Cię nie przetrzymają :-). Zobaczysz zleci błyskawicznie.

reklama
moj gin stwierdzil,zebym przyszla w 20 tc,i wtedy sie umowimy,zresztą i tak wiem kiedy bedzie to usg bo wizyty zawsze mam we czwartki a usg w piątki,

nie wiem na ile jest to prawda ale moj gin i moj tatko stwierdzili ze tak na 100% to nie da sie okreslic plci na usg polowkowym,z tego względu ze na normalnym aparacie plec i to nie na 100% mozna potwierdzic po 30-32 tc,a nie w 20,bo na polowkowym okresla sie prawidlowosc budowy plodu,dopiero po 24tc mozna potwierdzic plec na 3d,4d,chociaz tez jest granica bledu

moja kolezanka na polowkowym uslyszala ze bedzie chlopak,poszla potem w 24 tc na 4d i znowu wyszedl chlopak,a w 28 tc na 4d wyszla dziewczynka i co mi na to powiecie,na 100 % napewno bedzie wiadomo jak sie urodzi,a poza tym juz sie z tym spotkalam ze co gin to inna teoria na to wszystko,i wcale nie podwazam niczyich kompetencji:-):-):-)

witam! tak sobie czytam wywrywkowo i postanowiłam się do was dołączyć :) połówkowe USG miałam 17go stycznia. mąż koniecznie chciał się dowiedzieć o płeć dziecka, a tu... nie widać ;) ja niestety nie widziałam wcale naszego maleństwa, bo trochę dziwny jest ten ultrasonograf (musiałabym chyba usiąść, żeby coś widzieć, bo monitor jest mały i nieruchomy) :-( ale za to mąż z ginem komentowali sobie, co w tej chwili robi nasze dzieciątko :) mi na pamiątkę została fotka, dobre i tyle... za to oni nie czują jak maleństwo się wierci ;-)

reklama
Do góry