reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG- Marcówki 2010

W naszym miescie na polnocy szkocji, o ile nie ma zadnych komplikacji, robia programowo tylko jedno usg (w 13 tygodniu):-(. My bardzo chcielismy znac plec dziecka dlatego pojechalismy do innego miasta (2 godziny drogi) i zaplacilismy £75 za usg ktore mialo byc w 2d ale mila pani doktor zrobila nam prezent na swieta i dostalismy tez zdjatka w 3d (ktore normalnie kosztuja £130) . Teraz przynajmniej wiemy ze bedziemy mieli sliczna i zdrowa coreczke:-) A to nasza Maja

Załączniki

• AR_8.jpg
    AR_8.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 64
  • AR_11.jpg
    AR_11.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 62
  • AR_12.jpg
    AR_12.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Boskie zdjęcia:)) na pierwszym wygląda jakby sie usmiechała:))

A co do "miasta na pólnocy Szkocji" uwielbiam tą mieścine:)) byłam w Inverness w maju dwa tyg..znaczy przez dwa tygodnie bylo nasza baza wypadowa do zwiedzania północnej Szkocji autkiem..:)) takze pozdrów Inverness ode mnie:)) mam nadzieje jeszcze tam wrócić w przyszłym roku w drodze na Orkney Islands:)

:-) ha ha ha - no pewnie! A jak! Skoro mama ma już ok 11 kg na plusie to nic dziwnego:-D... Ale podobno jest to więcej niż norma... Mam nadzieję, ze to dobrze:-)

Pokażę Wam moją Amelkę :-) Na tym ostatnim foto lekarz zrobił zdjęcie cipeczki mojego maleństwa bym miała 100% pewność, że jest to dziewczynka :-)

Załączniki

• f837907c40.jpg
    f837907c40.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 131
reklama
Do góry