reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG- Marcówki 2010

dziewczyny, a w którym tygodniu warto zrobić w/w usg, czy jest faktycznie tak wielka różnica w obrazie itp.?ja jestem teraz w 15 tyg.ciąży bliźniaczej i tak sie zastanawiam kiedy warto?:-)

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny, najlepiej to spytać swojego lekarza kiedy, bo u nas to kazda co innego od swojego słyszała. Pewnie czy pojedyncza czy bliźniacza to bez znaczenia dla tygodnia usg. No ale kto wie :eek:.
Na stronach i w gazetach, a ja od mojego radiologa, to wiem że między 18-22 tygodniem najlepiej. Ale mój zawsze wolał po 20 tygodniu:sorry:

dziewczyny, a w którym tygodniu warto zrobić w/w usg, czy jest faktycznie tak wielka różnica w obrazie itp.?ja jestem teraz w 15 tyg.ciąży bliźniaczej i tak sie zastanawiam kiedy warto?:-)
Ja byłam w 15tygodniu na takim USG, i uwierz mi że warto, pomimo że mówią że najlepiej grubo po 20 tygodniu, ale i tak nie żałuje że byłam na takim USG...

Śliczne fotki blueberry
A to mój wstydliwy dzidziuś :-)
DSC01314_750x562.jpg

Mały uparciuszek nie chciał pokazać czy jest Groszkiem czy Groszynką.

reklama
Do góry