reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

geperty podobno wtedy narzady sa juz na tyle duze ze lepiej ocenic ich stan;-) Dziewczynki ja zmykam spac bo nocka nieprzespana wiec trzeeba odespac poki spokoj w domu:-)

reklama
Wow Atabe Ty już po wizycie -ale Ci fajnie :)I gratulacje dziewczynki :))
U mnie wszyscy obstawiają dziewczynkę -no zobaczymy dzisiaj ;)

Louise- dziękować :tak:
Czasem tak sobie z M mówimy że już w brzuchu była obrotna i wszystko sobie z nas powybierała najlepsze- po mnie blond, po M- kręcone, po mnie usta, po M- granatowe oczka- migdałki,po mnie mocne zęby, po M- oczy itd :-D W galerii postaram się póxniej jeszcze jakieś jej zdjecie dołączyć- też diabełek w owczej (anielskiej) skórze :tak:

Ps. Dzamena, wiem że BAAARDZO chciałąbyś dziewczynkę, więc szczerze Ci jej życzę! Naprawdę!!! Ale podobno silne kobiety mają chłopców... Ale nadzieja umiera ostatnia ;)
emih no to z tego co piszesz to chyba po Mamusi taki aniolek z rozkami :D
atabe no powiem Ci ze jestem baaaaaaaaardzo zaskoczona. normalnie szok roku...:-D:-D:-D:szok: mi tez wszyscy przepowiadaja chlopca przez kapuste kiszona, ale po Twojej coreczce to jestem sklonna nastawic sie jednak nie na chlopca
no i oczywiscie GRATULACJE

emih ty mnie lepiej nie dobijaj,mam nadzieje ze sie mylisz.atabe no gratki wielkie no i kolejnej juz zazdroszcze.

Atabe, kochana... to jednak wróżyć przestaję- Aisim i Ty powaliłyście moją teorię!
SUPER, cieszę sie bardzo- materiał genetyczny nie zostanie zmarnotrawiony na meżczyznę ;-) GRATULACJE!!!!

geperty Wczoraj płcią to szczerze mówiąc nawet sie nie interesowalam bo zależało mi tylko na poznaniu tego czy z dzidzią wszystko w porządku :-) na pewno na połówkowym za 2 tyg na 4D będę wedziała :blink:

atabe GRATULUJE:happy2: Ale fajnie...:happy2:
To jakos tygodniami chyba idzie.W zeszłym tyg.chłopcy, w tym głównie dziewczynki, no to wychodzi,że mi przypadnie chłopiec bo na wizytę idę w przyszłym tyg.;-)

reklama
Do góry