reklama
Ja mam do was prosbe... poleccie mi miejsce gdzie moge zrobic tanio badanie USG... dzisiaj bylam na polowkowym u swojego lekarza i z dzidzi wszystko w porzadku ale nie poznalam plci bo sie tylem odwrocilo... dlatego zalezy mi na kolejnym USG najlepiej prywatnie zeby plec poznac
Betsyyy
Początkująca w BB
ja polecam dr. Kozarzewskiego - w Gamecie. Bardzo sympatyczny - konkretny - wszystko pokazuje opisuje tłumaczy, odpowiada na wszystkie pytania Ja robiłam u niego w 12 tyg i teraz też się wybieram
MsMickey
Fanka BB :)
Przychodnia Salve na Struga dr Waldemar Lech - fachowiec - wszystko dokładnie obejrzał powoli bez pośpiechu. Film do domu na pamiątkę. Cena 150 zł. Tam akurat robiłam.
Pozdr,
Pozdr,
ja szukałam zawsze na tym portalu
Ja również polecam dr. Dudarewicza. Co prawda tanio nie jest, usg genetyczne 260zł, zwykłe 200zł, ale mam poczucie, że za każdym razem jest rzetelnie, dokładnie wykonane. Zawsze dokładnie wyjaśnia i rozwiewa ewentualne wątpliwości przyszłych rodziców. Na koniec dodaje płytę z filmem, ale to chyba już standard.
reklama
traviata666
Początkująca w BB
Ja polecam Dr Dudarewicza, bardzo dobre oko, specjalista z powolania, widzi więcej niz inni, takie mialam wrazenie.
przyjmuje na ul.Kaminskiego.
Mialam prawdopodobienstwo z testu pappa 1:31 a on na oko powiedzial,ze dziecko jest zdrowe, obliczal cos, porownywal.potem mialam amniopunkcje i oczywiscie wszystko bylo ok
przyjmuje na ul.Kaminskiego.
Mialam prawdopodobienstwo z testu pappa 1:31 a on na oko powiedzial,ze dziecko jest zdrowe, obliczal cos, porownywal.potem mialam amniopunkcje i oczywiscie wszystko bylo ok