reklama
tasha31
Fanka BB :)
z całego serca polecam doktora Dudarewicza, przyjmuje na ul. Kamińskiego w Łodzi oraz w Medeorze na ul. Ciesielskiej, jest to specjalista przez duże S, badanie jest bardzo dokładne, pan dr szczegółowo opisuje to co widzi, rozwiewa wszelkie wątpliwości i jest nieomylny w określaniu płci, o mojej córeczce powiedział w 15/16 tyg, byłam jeszcze u niego na badaniu echa serca płodu, bo było podejrzenie wady serduszka i pan dr również rozwiał moje wątpliwości, córeczka jest zdrowa, pan dr wykonuje bardzo dokładne badanie a pacjent jest traktowany jak człowiek a nie jak upierdliwy petent, na wizytę u doktora Dudarewicza warto wydać pieniądze
ja polecam dr Baś-Budecką. przyjmuje na ul. Żeligowskiego 43. tanio nie jest (usg genetyczne chyba 220 zł) ale to dobry lekarz (mimo, że na róznych forach ma różne opinie) dzięki niej mam swoją córeczkę. płeć przepowiedziała mi w 17 tc. miałam test pappa (chyba tak sie nazywał) . ogólnie prowadziła moją ciążę i jestem z niej bardzo zadowolona. teraz staramy się o drugie dziecko i też zaufam pani doktor :-)
Muma
z całego serca polecam doktora Dudarewicza, przyjmuje na ul. Kamińskiego w Łodzi oraz w Medeorze na ul. Ciesielskiej, jest to specjalista przez duże S, badanie jest bardzo dokładne, pan dr szczegółowo opisuje to co widzi, rozwiewa wszelkie wątpliwości i jest nieomylny w określaniu płci, o mojej córeczce powiedział w 15/16 tyg, byłam jeszcze u niego na badaniu echa serca płodu, bo było podejrzenie wady serduszka i pan dr również rozwiał moje wątpliwości, córeczka jest zdrowa, pan dr wykonuje bardzo dokładne badanie a pacjent jest traktowany jak człowiek a nie jak upierdliwy petent, na wizytę u doktora Dudarewicza warto wydać pieniądze
Podpisuję sie pod tym postem obydwiema rękami Ja chodzę na usg co miesiąc bo mam stwierdzoną toksoplazmozę i dzięki dr Dudarewiczowi nie robiłam amniopunkcji - jego umiejętności i wiedza potrafią mnie całkowicie uspokoić. Byłąm też na genetycznym, połówkowym, na echo serca - mam 38 lat i ciąża do łatwych nie należy.
Polecam !!
Ewafoto
POdpisuje sie pod Dudarewiczem obiema rekami - godny polecenia, dobry i uprzejmy lekarz
Ja robiłam w 13tc u dr perenc na pl.pokoju. długo szukała odpowiedniej pozycji dziecka żeby dokładnie go wymierzyć wynik opisała wyliczył ryzyko wad genetycznych (na szczęście bardzo niskie) oczywiście miła uprzejma zapłaciłam 100 zł ale to dlatego że kierowana byłam od znanej jej dr gruszczynskiej-walczak. Szukała tez oznak płci i na 80% określiła ze będzie chłopiec, mąż się ucieszyl
reklama