reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG genetyczne w Łodzi

Może taniej nie - ale u pewnego lekarza - dr Małgorzaty Perenc na Zielonej 25 też zapłacę 150 zł.

Jeszcze jedno. Kate - jak możesz polecić pewnego lekarza u którego jeszcze nie byłaś i nie korzystałaś z jej usług i jej nie znasz???
A jak możesz odradzać innego (dr Nowakowską z Pregmedu) u którego też nie byłaś i nie korzystałaś z jej usług i jej nie znasz???

Żle mi to wygląda...

reklama
Jeszcze jedno. Kate - jak możesz polecić pewnego lekarza u którego jeszcze nie byłaś i nie korzystałaś z jej usług i jej nie znasz???
A jak możesz odradzać innego (dr Nowakowską z Pregmedu) u którego też nie byłaś i nie korzystałaś z jej usług i jej nie znasz???

Żle mi to wygląda...
a mi źle wygląda jak ktoś w każdym poście zachwala pregmed;-)
tym bardziej jak ktos pisze, że dr dudarewicz jest gorszy od nowakowskiej. Tak się skłąda, że dudarewicz posiada stosowne zaświadczenia które uprawniają do robienia takich badań a takich lekarzy jest niewiele

zamieszczam link do lekarzy uprawnionych do robionych usg genetycznego, sa to wszyscy lekarze z całej polski https://courses.fetalmedicine.com/lists/web

Ostatnia edycja:
Ewlina! No proszę Cię nie ściemniaj....:no:ta lista to żadna lista lekarzy uprawnionych!!!! To lista lekarzy, którzy wzięli udział w szkoleniu internetowym. Proszę Cię! Nie rób ludziom wody z mózgu. jak można nauczyć się leczyć ludzi przez internet??? Najwazniejsza jest praktyka.

no akurat na tej liscie jest Dudarewicz- jemu nie odmówisz praktyki i ogromnego doświadczenia i to Ty nie rób ludziom wody z mózgu ...

a ja po przejsciu przez wielu łódzkich lekarzy, natrafiłam na dr Hincza... wizyta 100 zł z usg razem.. sprzęt bardzo dobry. ogólnie jak narazie mogę dr pochwalić. teraz w środę mam u niego genetyczne, to mogę coś bliżej napisać.

ja byłam na usg genetycznym u dr Sieroszewskiego na Zielonej. 200zł. byłam tam z polecenia mojej ginekolog do której chodzę na NFZ. trochę żałuję, że nie poszłam najpierw na NFZ, a potem na genetyczne prywatnie, bo przez to że byłam przewrażliwiona od razu chciałam iść na genetyczne i nie mam teraz porównania, bo to moja pierwsza ciąża. zadowolona byłam, że wszystko z dzidzią ok, ale nie wiem, jak jest gdzieś indziej i nie mam porównania, jak to powinno wyglądać.

reklama
Witam,
Ja robiłam genetyczne, połowkowe u dr Dudarewicza. Bardzo fajny lekarz. Wszystko tłumaczy. U nas akurat jest taka sytuacja, że w rodzinie mężą była choroba genetyczna. Pan doktor nawet przez telefon wyjaśnił wszystko mężowi co dotyczy tej konkretnej choroby. Ja jestem zadowolona i na następne USG tez wybieram sie do niego.

Do góry