reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG ( 3D , 4D, genetyczne)

reklama
:) Witam wszystkie przyszle mamusie:)
Ja bylam mieciac temu, wtedy to byl dopiero 17 tc na usg 3D u dr. Zwolińskiego
W sumie estem zadowolona z badania, trwalo kolo 30 minut, dostalam dokladny opis i wyniki.
Otrzymalismy rowniez pare fotek i 3 krotkie filmiki nagrne na plytke:)
Polecam doktorka i pozdrawiam

dziewczyny kochane a to są moje wyniki z usg z 30 tygodnia i tez nie dokonca jasne pomozcie,moze wiecie czy sa ok???Oto one:poł płodu podłóżne główkowe, BPD-7,68(31hbd) FL-5,92(30hbd) APTD-7,57 TTD-7,51 FW-1653g

co moge powiedziec to tylko tyle ze sa dobre a jesli chcesz sprawdzic szczegolowo wpisz w wyszukiwarka ,,INTERPRETATOR USG,, i tam sobie sprawdzisz czy wyniki dobre.mysle ze pomoglam chociaz troszke

Chciałabym odwołać polecenie robienia USG 3D w Szpitalu na Madalińskiego, ostatnim razem robiłam połówkowe u dr.Zwolińskiego - było extra. Natomiast w 30 tygodniu usiłowałam przez 4 dni non-stop zarejestrowac się na badanie - nikt przez 4 dni nie odbierał tel. w rejestracji a jak już po takim czasie sie dodzwoniła usłyszałam że nie bardzo mają czas na odbieranie tel. OK zależało mi na badaniu więc się zapisałam, wolny termin był za miesiąc , przyjechałam punktualnie na 9 rano-czekałam na lekarza 40 minut !!!!!!! bo nie było chętnych lekarzy do zrobienia badania gdyż nie było dr Zwolińskiego (chyba jedyny który sie tym zajmuje w tym Szpitalu!!!!) Jak się już pojawił jakiś zakręcony Dr Kwaśniewski - zrobił BYLEJAK badanie bo mu się spieszyło (może nie trzeba było się spóźniac po prostu??!!) szybciutko zbadał i na koniec zdziwiony zapytał czy chcemy zapis na CD ????!!! oburzony że nie ma czasu dwa razy robic badania w końcu nagrał badanie na płytkę bez przełączania na trójwymiar ani razu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z całęj wizyty nie mam żadnego zdjęcia naszej Niuni !!!!!!!!!!!!!!! zapłaciłam tylko za badanie którego właściwie NIE BYŁO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE POLECAM USG 3D NA MADALIŃSKIEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZKODA CZASU I PIENIĘDZY

witam ja na usg dopplerowskie ide w poniedzialek jestem w 34tyg. ciazy . Z tego co piszecie to nie zabardzo wiadomo o co dokladnie chodzi w tym badaniu :) ciekawe jak mi to wytlumaczy moj lekarz jak co bede sie odzywac. Pozdrawiam

reklama
Ja trochę nie na temat ;D
gumecka, Twoja Karolinka jest tak piękna, że mogłabym się non stop na nią gapić ;D Mam nadzieję, że moja dzidzia tez będzie taka słodka!
Pozdrowionka

Do góry