NeSSi
Moderatorka
No właśnie jak patrze na te wszystkie zdjęcia to martwię sie jeszcze bardziej, bo wszedzie (no możeprawie) dzidzia nabiera kształtu a u mnie nie, ale na ostatnim usg bilo serduszko więc może wszystko jest ok. Może t tylko wina slabego sprzętu.
Najpierw był tylko pusty pęcherzyk i się martwiłam a teraz jest dzidzia a ja i tak sie martwie, bo nie tak jak na wszystkich zdjęciach wygląda, a przecież urusł mi już nawet brzuszek.
Kobiety są dziwne.
A po co się martwisz takimi duperelami w 7 tyg ? zamiast psuć sobie i dziecku nerwy przeczytaj ksiązkę , poogladaj TV, nie rozumiem nieraz kobiet które się wiecznie czegoś doszukują, poczekaj aż mały urośnie w nie teraz już byś w 7 tyg. chciała widzieć wszystkie szczegóły , to wczesna ciąża, daj jej czas się rozwinać, jeszcze Ci się znudzi popedzanie czasu ....... a wszystko w swoim czasie się pokaże ..... ciesz się, że dzidzia zdrowo rosnie a nie się wizualizacją USG martwisz, wizualizacja jest dla Twojego oka, dla lekarza informacją o stanie zdrowia dziecka, więc po groma się martwisz na zapas ? u mnie w 7 tyg. też niewiele było widać ! ale ja się cieszyłam tym cvo widziałam! nie wazne jaki to miało kształt!