reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
Olka pokój eeeeeeeeeeeeeeeeeeelegancki :D A Gosiulek widać, że już się superowo zadomowiła :D Fajnie, że odkopałaś ten wątek, teraz będę się czuła zmotywowana, żeby skończyć Jasia pokój i też się pochwalić ;)

Paticzku tak komoda z ikei;) bardzo pojemna,mam w niej wszystkie ciuszki Gosi(kurtki,spodnie,sweterki,bodziaki,pajace,kiecki,bluzki,rajtki,skarpetki) te na ''akurat'' i troszke tych na zapas ;)

Magdzior daje rade;)i cieszy mnie to bo moj kregosłup mogł by nie dac rady przewijania gdzie indziej;)a ze niunia jest nie duza to jeszcze jest ok,tzn kłade ja na brzegu ze nogi zwisaja i juz;)no i musiałam troche łozeczko odsunac od tej zaby bo mi wstawała i grzebała w niej;)

Malina nowa kanapa młodej wyjatkowo sie spodobała ,zwłaszcza ze obok jest regał z ksiazkami w ktorych uwielbia grzebac;) no a ja to czekam na ten Jaskowy pokoj i czekam ...;)

ola dzięki za info:-) miałam je od dawna na oku, ale ciężko mi przekonać emka...
magdzior ja tez przewijam jeszcze na przewijaku:tak: choć zbieram sie i zbieram żeby go w końcu poskladać;-)

Ola pokoik śliczny :) Co do przewijaka to ja już dawno zapomniałam że go miałam ( przestałam korzystać jak mały miał jakieś 5-6 miesięcy)stoi gdzieś w koncie i się kurzy.Jakoś mi łatwiej na wersalce przewinąć małego a mój kręgosłup jakoś na tym nie cierpi bo przewijam na siedząco :).Ja niestety nie mam warunków żeby zrobić małemu własny pokoik a tak bym chciała buuu :/.

reklama
Ola - śliczny pokoik! suuuuuuuuuuuuuuuuuuper :D i w kolorach takich w jakich ja będę szykować pokoik dla moich dwóch dzieciaczków:D:D tylko róż ciut inny mam. ale pokoik suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper:D

Do góry