reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Ola - Gosiaczek ma pokoik jak księżniczka!! :-)
magdzior1985
Fanka BB :)
Ślicznie!!!
Mamy taką samą żabę i te owady z ikei
Dajesz radę jeszcze przewinąć Gosię na przewijaku?
Mamy taką samą żabę i te owady z ikei
Dajesz radę jeszcze przewinąć Gosię na przewijaku?
Paticzku tak komoda z ikei bardzo pojemna,mam w niej wszystkie ciuszki Gosi(kurtki,spodnie,sweterki,bodziaki,pajace,kiecki,bluzki,rajtki,skarpetki) te na ''akurat'' i troszke tych na zapas
Magdzior daje radei cieszy mnie to bo moj kregosłup mogł by nie dac rady przewijania gdzie indzieja ze niunia jest nie duza to jeszcze jest ok,tzn kłade ja na brzegu ze nogi zwisaja i juzno i musiałam troche łozeczko odsunac od tej zaby bo mi wstawała i grzebała w niej
Malina nowa kanapa młodej wyjatkowo sie spodobała ,zwłaszcza ze obok jest regał z ksiazkami w ktorych uwielbia grzebac no a ja to czekam na ten Jaskowy pokoj i czekam ...
Magdzior daje radei cieszy mnie to bo moj kregosłup mogł by nie dac rady przewijania gdzie indzieja ze niunia jest nie duza to jeszcze jest ok,tzn kłade ja na brzegu ze nogi zwisaja i juzno i musiałam troche łozeczko odsunac od tej zaby bo mi wstawała i grzebała w niej
Malina nowa kanapa młodej wyjatkowo sie spodobała ,zwłaszcza ze obok jest regał z ksiazkami w ktorych uwielbia grzebac no a ja to czekam na ten Jaskowy pokoj i czekam ...
Ola pokoik śliczny Co do przewijaka to ja już dawno zapomniałam że go miałam ( przestałam korzystać jak mały miał jakieś 5-6 miesięcy)stoi gdzieś w koncie i się kurzy.Jakoś mi łatwiej na wersalce przewinąć małego a mój kręgosłup jakoś na tym nie cierpi bo przewijam na siedząco .Ja niestety nie mam warunków żeby zrobić małemu własny pokoik a tak bym chciała buuu :/.
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
Ola - śliczny pokoik! suuuuuuuuuuuuuuuuuuper i w kolorach takich w jakich ja będę szykować pokoik dla moich dwóch dzieciaczków tylko róż ciut inny mam. ale pokoik suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper
Podziel się: