krowkabordo
Fanka BB :)
Crystalcity- dawaj, chętnie poczytam a nóż coś namaluję synkowi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj 124 strony tematu, aż ciężko by mi było przez to przebrnąć. Dlatego nie wiem czy odświeżam czy może zarzucam nowy temat (w razie odświeżania wybaczcie ). Interesuje mnie czy sami malowaliście pokoiki dla dzieci, nie chodzi mi o takie zwykłe malowanie, że cała ściana na zielono tylko o malowanie np. postaci z bajek itp. To pomysł na świetną zabawę dla obojga rodziców a przy okazji można maluchowi zrobić prawdziwą bajkową krainę chętnie podpowiem jak zrobić to bez jakiegoś specjalnego talentu artystycznego. Takie wskazówki jak zrobić pięknie, tylko nie wiem czy jest zainteresowanie na taki temat (a nie chcę pisać w próżnie dlatego pytam)
Jak uwazacie kiedy jest najlepszy czas na''przeprowadzke'' z łozeczka do łozka ?