reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
witam
miałam być marcóweczka ale Zuzia się zniecierpliwiła i zostałam lutową mamusią:-) więc was podczytuje.
lokata super za ten link dzięki, zaraz zamawiam, moja mała raczkuje do tyłu ale do przodu ma problem bo się ślizga, rajstopki będą idealne.

Dziewczyny widzisła już, że poruszałyściee temat krzesełek do karmienia. Mam pytanie chodzi mi o jakieś tanie, i przedewszystkim takie które nie zajmuje dużo miejsca. Nadstawki na krzesło odpadają, bo nie mamy krzeseł. A chciała bym, żeby Wiktor miał krzesełko w kuchni kolo stołu tak, żebym mogła spokojnie ugotować obiad. A niestety mamy małą kuchnie.

Ancia- tanie sa w Ikea takie biale ale niestety nie mozesz ich skladac i rozkladac bo jak juz masz zlozone to tak musza stac. Ja takie posiadam i jesttem zadowolona ale moze jeszcze dziewczyny beda mialy jeszcze inne pomysly.

odkopuje watek;-)

Małgosia w koncu doczekała sie swojego pokoju:tak: a raczej poprostu wykopała rodzicow z sypialni:-D
a oto moje dzieło czyli wyremontowany pokoik,brakuje jeszcze firanek i dywaniku:-)

007.jpg012.jpg014.jpg

reklama
ola Gratuluję pomysłu i pięknie urządzonego pokoju Gosiaczkowego:-) ślicznie i dziewczęco:) a ta komoda po lewej stronie to z ikei prawda? jest pojemna?

Do góry