reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

magdzior my mamy takie łóżeczko z Ikei i jesteśmy bardzo zadowoleni. Oczywiście piszę o Jasiu,bo dla Ani to jeszcze zdecydowanie za wcześnie na takie odkryte łóżeczko. Jaś zaczął w nim spać jak miał chyba 2,5 roku.

reklama
Pokażę Wam kącik mojego śpiocha :D

Zdjęcie0658.jpg

reklama
Oj 124 strony tematu, aż ciężko by mi było przez to przebrnąć. Dlatego nie wiem czy odświeżam czy może zarzucam nowy temat (w razie odświeżania wybaczcie :p). Interesuje mnie czy sami malowaliście pokoiki dla dzieci, nie chodzi mi o takie zwykłe malowanie, że cała ściana na zielono tylko o malowanie np. postaci z bajek itp. To pomysł na świetną zabawę dla obojga rodziców a przy okazji można maluchowi zrobić prawdziwą bajkową krainę :) chętnie podpowiem jak zrobić to bez jakiegoś specjalnego talentu artystycznego. Takie wskazówki jak zrobić pięknie, tylko nie wiem czy jest zainteresowanie na taki temat (a nie chcę pisać w próżnie dlatego pytam)

Do góry