reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
co do kojców, to my dostaliśmy taki na chrzcie:
KOJEC ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE BABY MIX 2 WZORY NOWOŚĆ (1791877125) - Aukcje internetowe Allegro
tylko inny wzór.
jest stabilny, nieduży, niestety dość ciężki. ale służy nam jak trzeba dziecko na dłuższą chwilkę zostawić (na kocu na podłodze nie wchodzi w grę bo już się raz uderzyła głową w nogę krzesła i był ryk) lub na wyjazdach jako łóżeczko, tylko wtedy wykładam środek grubym kocem, żeby jej się wygodnie spało.

moja Elunia jest mała, więc ona nawet odrobinę może się poturlać :)
ale taki Jaśko Malinkowy to już miałby trudniej. za to siedzące i próbujące wstawać ma tam możliwość trenowania, bo są uchwyty do podciągania się (przetrenowane na mojej siostrzenicy)

a ja właśnie analizuje zależność śliskich paneli w całym naszym mieszkaniu do faktu, że Natka nie ma ochoty ani raczkować ani nawet pełzać ;-)

a ja właśnie analizuje zależność śliskich paneli w całym naszym mieszkaniu do faktu, że Natka nie ma ochoty ani raczkować ani nawet pełzać ;-)

a może to przypadłość naszych dzieci? my mamy dywan i też nie za bardzo chce... oczywiście przemieszcać się potrafi obracając się wokół własnej osi i turlając się... oczywiście na dywanie nie chce być więc zawsze przemieszcza się na panele...chyba dlatego że fajnie o nie walić plastikowymi zabawkami:-D

Katka ja mam dywan ale Goska chetnie z niego złazi i lubi slizgac sie po panelach bo wtedy ''chlapie'' raczka po nich i to fajnie hałasuje;)wiec mysle ze i na Natke przyjdzie czas,moja np sie nie turla tylko pełza

Moj Jasiek tez z tych leniwszych, po drewnianej podlodze kreci sie w kolko albo pelza do tylu, do przodu ani rusz i wali raczka w podlage jak Gosia, halas jak nie wiem co, przestaje dopiero jak go zaboli;) Moze na te sliskie podlogi trzeba kupic jakies rajtki z abs-em antyposlizgowym?:-D:cool:

reklama
Do góry