żywy kwiat:
dziołuszki
DZIĘKI
aenye ja też od paru dni wolę fruta, bo apple za bardzo różowo do tego, poza tym go nie ma bo to był hit i rozszedł się jak ciepłe bułeczki - no trochę muszę być oryginalna a nei że hiciory będę kupować
co do plakatu to właśnie takie cóś miałam na myśli zanim jeszcze zaczęłam malować sypialnie, tylko zastanawiałam się nad: miasta, stare uliczki, kwiaty... ale biało-czarny do komody faktycznie lepiej. w ogóle kiedyś to marzyły mi się w sypialni czerwone usta na białym tle
no teraz to różowe bym musiała znaleźć hahaha zresztą nigdzie takowych nie widziałam.
no i jezscze jedno
asiunia łóżeczko nie wejdzie tam za komodę. łóżeczko może być albo:
wzdłuż naszego łóżka, wzdłuż ściany pod obrazem/plakatem/zdjęciem lub tam gdzie teraz komoda a komoda pod obrazem/plakatem/zdjęciem.
podobają mi się też literki dziecka i na pewno coś takiego sobie sprawię - za to nie lubię baldachimów
ta sypialnia jest mała, myślę że lepiej bez tego, a ten z ikei to kompletnie nie wiem na czym polega montaż (do sufitu i te wiszące firanki na boki łóżeczka się rozchyla?)
no i wtedy nie ma miejsca na wazon jak wstawię łóżeczko pod obraz lub wzdłuż łóżka. ale wazon przy moich dzieciakach to by się rozbił w tydzień haahah ale mogę spróbować (moja mama ma kwiaciarnie także wazonów, kwiatków i sztucznych badyli mam pod dostatkiem, mogę przymierzać i oddawać
)
laski więc kolejne pytanie: czy nie lepiej komoda pod obrazem, a łóżeczko tam gdzie komoda i te literki co asiunia wstawiła.
czy łóżeczko bliżej mojego łóżka - na razie literki tu gdzie teraz zdjęcie/obraz, a obraz/zdjęcie na ścianie nad komodą (potem kiedy łóżeczko już zniknie albo się oddali od naszego łóżka to obraz na tę ścianę co asiunia pokazała.
no i teraz plakat taki jak aenye czy coś takiego:
FOTOTAPETA, FOTOTAPETY na ścianę - 183x254 cm (1464651921) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
wzór coś w stylu FM0481 tylko nie jako fototapeta na całą ścianę tylko wielkości obrazu.