reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje naszym maluchom

krakowianko bardzo fajne te naklejki, ja planuje starszakowi szafę czymś podobnym okleić

Ja już się nie mogę doczekać remontu pokoju synka, jak tylko skończe to wstawię fotki, fakt będzie to pokój od 2 lat w górę ale może w przyszłości komuś się przyda;-)
Maleństwo z braku większego metrażu będzie miało swój kącik w dużym pokoju, tam gdzie my też będziemy spali, na razie nie mam pomysłu jak to będzie wyglądać ale jeszcze trochę czasu zostało..

reklama
DSC00043.jpgDSC00047.jpgDSC00045.jpgNarazie z urządzaniem pokoiku dla małej jestem daleko w lesie :-( ale zrobiłam już pierwszy krok - kupiłam naklejki:-D

DSC00044.jpg DSC00046.jpg

Morgain ja wam tutaj wysmruję cała galerię zdjęć i to nie tylko miejsca dla Piotrusia ale całego domu, myslę,że na za dwa tygodnie powinny przyjechac juz wszystkie meble i wszystko powinno być już skręcone o ile mój stanie na wysokości zadania i wszystko ładnie poskręca. łazienki też będą, bo wiem,że szukałaś inspiracji:)

Naklejki dziewczynki boskie wprost:)

Morgain ja wam tutaj wysmruję cała galerię zdjęć i to nie tylko miejsca dla Piotrusia ale całego domu, myslę,że na za dwa tygodnie powinny przyjechac juz wszystkie meble i wszystko powinno być już skręcone o ile mój stanie na wysokości zadania i wszystko ładnie poskręca. łazienki też będą, bo wiem,że szukałaś inspiracji:)

Naklejki dziewczynki boskie wprost:)

no i trzymam Cię za posta hahahahah
ja już porobiłam zdjęcia sypialni i wkleję jak znajdę chwilę i czekam na podpowiedzi. bo mam łyse ściany i nie wiem czy zieleń tampasuje w końcu....
ALE NARESZCIE KONIEC SYPIALNI I IDĘ ZARAZ TAM UKŁADAĆ WSZYSTKO W SZAFKACH!!!!!!!!!!!

Uploaded with ImageShack.us

ostatnie zdjecie to komoda fasolki i miejsce na lozeczko.
sciany jeszcze puste bo obraz trza kupic i zdjecia do ramek wywolac:)

jaka posciel?
Pościel NINO 3+1 Feretti MINI MINI --- 13 wzorów!! (1446742424) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy fruta pink
lub
EKSKLUZYWNA POŚCIEL DLA DZIECI MINI-MINI - 3EL (1449657067) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
wzor apple, dostepny za miesiac!!

i jaki obraz na sciane ? tą pustą koło białej komody? jak ktoś ma pomysła, będę dźwięczna

może na ścianę coś takiego mam namyśli numer 0958 na górze czarno/biały
http://matinf.pcz.pl/~artur/www/art...nowe/150x85/abstrakcje/index.php?page=2#thumb

co do poscieli, to ja bym chyba wybrała jakąś nieróżową, bo mam wrażenie, że za dużo tego koloru by było...
Ale to moje zdanie ja lubię kontrasty,
u mnie w sypialni jest biało na ścianach a meble mam takie ciemne, kolor wenge czyli czarnobrązowy :)

ale slicznie,
posciel nino mi sie bardziej podoba,
obraz- mi sie ten mis maowany na scianie podoba. Wiec moze bialy mis??

ja bym wybrała z tej drugiej aukcji 4. girl skoro apple nie jest dostępny. Co do obrazu, wzięłabym coś dziecięcego ale w białej ramie koniecznie do komody. Słuchaj, a łóżeczko w jakim będzie kolorze?

reklama
Morgaine lozeczko ma stac na tej scianie co komoda tak?

Uwazam ze posciel zdecydowanienie NINO poniewaz ona jest delikatna i ma wiecej bialego. Jakbys do takiego rozowego pokoju wsadzila jeszcze Apple to byloby za slodko - oczywiscie wg mnie.

na scianie widzialabym duzy obraz - waszej rodzinki :-) serio! Ja lubie takie akcenty. Poczekaj az maluda sie urodzi i zrobcie sobie wspolna sesje. Zdjecie powiekszcie (taniej wyjdzie jezeli poprosicie w drukarni o wydruk plakatowy i sami kupicie duza ramke.

Przy lozku co jest ta bela do sufitu i jakies olowki na ziemi - postawilabym duzy wazon (taki do kolan cos w tym stylu ) i wsadzila tam jakas ladnna rozowo-fioletowo- zielona kompozycje. Nie podam tu zadnego linka bo to musialabys sama znalesc. Moge jedynie pokazac cos z ikei ale nie wiem jakie to dlugie a ja mam na mysli kompozycje tak do min 140cm wysoka
mozna polaczyc IKEA | Kwiaty, miski i wazony | Sztuczne kwiaty | SMYCKA | Sztuczny kwiat z jakimis zielonymi kikutami czy lisciami. i te zielone kosze kolo tego wazonu pod obrazem.

Mysle ze fajnie jak bedziesz dodatki utrzymywala w bieli i seledynie (tej z poscieli NINO)

miedzy lozkiem a lozeczkiem na ziemie proponowalabym taki dywan IKEA | Dywany | Dywany z wysokim włosiem | HAMPEN | Dywan, wysoko strzyżony

na wasze lozko cos w tym stylu Buy Plum Print Bedsets Two Pack Duvet And Pillowcase Set from the Next UK online shop lub Buy Multi Meadow Print Duvet And Pillowcase Set from the Next UK online shop ale koniecznie + ozdobne zielone poduszeczki pod kolor dywanu.

nad reszta mysle zaraz napisze ale tym czasem masz juz co do czytania odemnie :-)

Do góry