reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Urodziłam w 23 tyg ciąży.

no ja też gratuluje , dbaj o siebie , odpoczywaj i podjadaj smakołyki a przedewszystkim myśl pozytywnie!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ja również dołączam się do gratulacji!!!:-) Świetna wiadomość!:-) Tak jak napisała Dorota, życzę nudnej, spokojnej, 40-sto tyg. ciąży:tak: Trzymam kciuki:tak:

No dziękuję dziewczyny, dbam o siebie jak o jajko ;) Dziś w dodatku mam urodziny i nawet nie żałuje, że nie mogę balować ;) Wole mieć zdrowego dzidziusia ;)

Pozdrawiam dziewczyny ;)

Ostatnia edycja:
a kto powiedział że niemożesz balować !! folguj sobie do woli , romansidło w TV i wielka miseczka lodów z toną truskawek i bitą śmietaną - ach co to za uczta :) sto lat !

Asia i Paulinka gratuluję ciąży. Tym razem musi się udać. Życzę także wszystkiego dobrego z okazji urodzin.

witam!!!nie mam swojego watku ale w sumie tu u Asi najbardziej sie udzielalam wiec tu napisze.Tak wiec moja Alexandra ma dzis 1-latek Malutka rozwija sie dobrze :raczkuje, prawie siada,no i nauczyla sie wstawac przy meblach, kanapie i w lozeczku.Caly czas mala rehabilitujemy raz w tyg dojezdzam na gimnastyke no i codziennie w domu 2razy po 20minut (glownie Bobath no i jedno cwiczenie Vojty)tylko czym wieksze dziecko tym gorzej jest cwiczyc-Alex nieraz tak "zesztywnieje"ze moga cuda robic a i tak mi nie pozwoli na zadne z cwiczen.W nastepny wtorek ide na bilans a w pazdzierniku mamy kontrole neurologa.Pozdrawiam wszystkie mamusie i zycze duzo zdrowka dla waszych pociech!!!!!!!!!!!

reklama
Asiu gratuluję Ci, że z Alex Ci się tak powodzi ;)

Ja niestety nie mam dobrych wieści. Poroniłam w 17 tyg ciąży ;(.
Znów się nie udało. Nie miałam jak Wam tego napisać dlatego, że wpadłam w depresję. Jest mi bardzo ciężko. To znów miała być prawdopodobnie dziewczynka. NIe wiem czym mnie los tak pokarał. Moja Paulusia słąbo sie chyba o rodzeństwo stara :) Wiem tylko tyle, że każda kolejna moja ciąża będzie leżąca przez całe 9 msc-y. Ale narazie odpuściłam sobie. Chce chwile odpocząć od przeżywania utraty dzieci.... Ciężko było ale już powoli dochodzę do siebie.

Pozdrawiam Was dziewczynki i fajnie, że jesteście i że mam sie komu wygadać ;) Najlepsza przyjaciółka chyba mnie tak dobrze nie rozumie jak Wy tutaj.

Do góry