reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Umiejętności naszych pociech :)

reklama
To i My sie pochwalimy. Ulubione zajęcie stanie przy drzwiach i chodzenie (trzymajac sie drzwi) do tyłu i do przodu , do tyłu i do przodu itd.

ale wasze dzieci do przodu :sorry2:

ja się cieszę i skromnie chwalę z takiej małej umiejętności jak siadanie ;-) w końcu mały usiadł sam z płaskiego 2 razy pod rząd wiec to nie przypadek ;-):-)

My na razie od wczoraj siedzimy - matko, ale jestem z niej dumna! :-D
No i nie wiem, czy raczkujemy, czy pełzamy, ale jakoś udało się przemieścić po pokoju, więc COŚ robimy ;-)

Malwina gratulacje, super to musi wyglądać:-) my czekamy aż mały ruszy, na razie przemieszcza się ciągle przez kulanie...

Pasibrzuch, Gosia gratulacje dla siedzących maluchów

Emilia no to nieźle lecicie do przodu!!!!:szok:

Mozna jakos dziecku wzmocnic miesnie rąk? Agatka notorycznie dzwiga pupe, prostuje nawet nogi, a buzką ryje po ziemi, bo podnosi sie tylko na łokciach:-p Stac tez by juz chciała, ale mamusia chciałaby, zeby najpierw ładnie poraczkowała;-)

Mozna jakos dziecku wzmocnic miesnie rąk? Agatka notorycznie dzwiga pupe, prostuje nawet nogi, a buzką ryje po ziemi, bo podnosi sie tylko na łokciach:-p Stac tez by juz chciała, ale mamusia chciałaby, zeby najpierw ładnie poraczkowała;-)

Daj jej sztangi takie malutkie albo odważniki do wagi ;-) :-)

A poważnie - nie bardzo sama musi wyrobić sobie mięśnie i nabyć umiejętności

reklama
Do góry