reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Umiejętności naszych pociech :)

a mysmy sie rozraczkowały już na dobre:tak::tak: zasuwa mi juz niezle po pokoju .a najlepiej jak tatę zobaczy w drzwiach to tak szybciutko przebiera raczkami i nóżkami ze szok.

reklama
witam dziewczyny nie bylo mnie ostatnio bo nie mailam troche czasu moja malutka tez juz wola mama niekontrolowanie ale wola:) z raczkowaniem to roznie bywa ale za to lezac na brzuchu robi pompki.

u nas nowe słowa było wczoraj i tata tata a dziś baba baba ;) pewnie się przytrafiły ale mama nadal na topie :blink:

i wczoraj pierwszy raz była pozycja do raczkowania cały czas robił pupę w górę i opierał się na łokciach a wczoraj podniósł się na kilka sekund na wyprostowanych rączkach:-)

oli juz opanował pełzanie<robi to z predkoscia swiatła>zaczyna raczkowac<dupka w górze jeszcze sie trzesie ale juz próbuje>nie powiem wesoło jest w domu teraz <jak dzieCko spod foteli trza wyciagac:)

u nas rączki proste, nóżki na kolankach i się kiwa przód-tył i się zaciesza słodko to wygląda a na koniec pupa leci do tyłu rączki proste leżą i wygląda jak by się do Allaha modliła

u nas rączki proste, nóżki na kolankach i się kiwa przód-tył i się zaciesza słodko to wygląda a na koniec pupa leci do tyłu rączki proste leżą i wygląda jak by się do Allaha modliła

hahaha, u nas też Kostek rwie się do stania i pupa tańczy ale Allaha nierobi...hihihi

no i już ignoruje wszelkie oparcia, nieźle się trzeba namęczyć w foteliku przy jedzeniu, bo chce siedzieć sam i nawet w wózku głowę sztywno trzyma nie opierając:)

A my juz pięknie siedzimy ile chcemy , jak chcemy , gdzie chcemy:-D

Wstajemy na nózki, i chcemy stac, :-)Przy czym ma ogromną radochę z tego.:tak:

raczkuj tam gdzie ja idę , nawet do łazienki hihi

reklama
Do góry