reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Umiejętności naszych pociech :)

reklama
kiedys moze bedziemy mialy ubaw ale teraz to ja na bglowe dostaje bo nie wiem jak ja zajac bo wszystko jest beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a spac nie chce cholernik maly a to jej pora na drzemke. no nic...moze skok albo zeby...tak sobie bede tlumaczyc :)

Sel ja przechodze to samo a mamy dzieciatka w prawie tym samym wieku wiec obstawiam ze to skok - cos tam jest w 32-33 tygodniu i moze trwac kilka tygodni hehehe tak na pocieszenie :-D

Sel ja przechodze to samo a mamy dzieciatka w prawie tym samym wieku wiec obstawiam ze to skok - cos tam jest w 32-33 tygodniu i moze trwac kilka tygodni hehehe tak na pocieszenie :-D

Tysiolek...dobij mnie jeszcze raz.
Sel ja mam podobnie,do tego idzie gorna jedynka i maly ma biegunke...ide se strzelic.....sete:-D

Alanuś mnie pięknie zaskakuje:-)

Wczoraj w dniu swojej miesięcznicy zaczął sam wstawać w łóżeczku:-)
A dzisiaj papuguje za mamusią robienie kosi kosi:-)

Patrysia - no ładnie - zdolny synek!

A moja wczoraj turlała się w górę poduszki w łóżeczku i przy śmiechawie turlała się w dół.

reklama
Alanek rwie do przodu! :-)
U nas o turlaniu nie ma mowy, mała tylko by na brzuszku leżała, ale zamiast później obrócić się na plecki, to mamę woli zawołać. zresztą nigdy u nas furory z obracaniem sie na plecki nie było. Tal samo, jak ze stopami - po kąpieli, leżąc na przewijaku trafia stopami do buzi, ale nie mamla ich wcale.

Do góry