reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Umiejętności naszych pociech :)

Ala zaczela nam sie w staniu puszczac mebli i ma niezla radoche ale za to my mamy pelne rece roboty bo mala chyb a zapomniala jak sie siada i spada jak kloda....

reklama
Gratki dla malców:-)

Z stoi coraz pewniej , nawet puszcza jedną rękei sobie stoi i się chichra a ja mam takiego stracha ze hej. Zaczęłą wstawać do wszystkiego, teraz stoi przy krzesełku do karmienia....

U nas też pozycja do raczkowania opanowana i kiwa się w miejscu, próbuje stawać w łóżeczku. Uwielbia samochody i reaguje na " gdzie jedzie brum brum" a on patrzy na okno.

a no i wie gdzie jest bozia i aniołek, tzn patrzy w tym kierunku jak go pytamy:)

Ostatnia edycja:
sorry ... klawiatura mi dzis zyje wlasnym zyciem i jak robie polskie fonty to konczy posta????

a ja chcialam sie pochwalic nowa umiejetnoscia, raczkowanie do tylu!!!!! a juz myslalam ze nic z tego nie bedzie a tu dziecko mnie zaskoczylo, na nozkach tez juz stoi ale staram sie go nie stawiac bo ma jeszcze czas;)

macy - moja klawiatura zyje dzis wlasnym zyciem, wlasnie mi post wcielo, nie wiem o co sie dzieje, musze sie doedukowac w kwestji edycji postow, dzieki;)
... a zeby bylo na temat to dodam ze poza standardowym juz baba pojawilo sie dzis tatatata..!!!!! (chyba dlatego ze wyjechal) a ja na mama musze czekac:(

Nie przejmuj sie. U nas tez kroluje tata, baba, dada i pitu (tak wola, jak widzi mojego synka). A mama jeszcze przez gardlo nie przeszlo.

...czekam cierpliwie a to tatatatto chyba dla tego że m ostatnio całymi dniami z małym siedział a teraz wyjechał i może dlatego??? chociaż mówią że dzieciaczki w tym wieku nawet jak coś powiedza to bezmyślnie ale u nas np. zawsze jak coś mu się podoba to jest "gi" i myśle że skoro jest taka zależność to mówi to świadomie?

reklama
Ja nie wiem, czy dzieci nie wiedza, co mowia. Mloda slowo tata z tata kojarzy na bank. Jak pytam, gdzie tata - patrzy w dobra strone. :) Jak mowie 'zrob papa', robi.

Do góry