- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Margarett Karolcia też uwielbia wkładać na siebie różne rzeczy, podobnie jak Natalka a potem z tym idzie i wygląda to komicznie
Idzia nie dziwie się Michałkowi ze się denerwuje jak Kamilka "sprząta" jego zabawki i bardzo dobrze ze oszczędzacie mu tego widoku
Idzia nie dziwie się Michałkowi ze się denerwuje jak Kamilka "sprząta" jego zabawki i bardzo dobrze ze oszczędzacie mu tego widoku
idzia ja tez nie mam zamiaru sciagac drzwi. Niech sie uczy ze trzeba sie dzielic. Majak ja do niego idzie to jest zafascynowaa samochodami wystarczy jej dac i jest spokoj
NO Michal to juz duzy kawaler tym bardziej ze idzie do szkoly to bedzie potrzebowal ciszy i spokoju ;-)
NO Michal to juz duzy kawaler tym bardziej ze idzie do szkoly to bedzie potrzebowal ciszy i spokoju ;-)
Rybcia_21
Fanka BB :)
Joaśka ja Dominice musiałam schować szczoteczkę do zębów,Bo też wszystko myła nią.
A najlepszą zabawką jest ostatnio pilot od TV już jej chowam i tak go znajdzie.
A najlepszą zabawką jest ostatnio pilot od TV już jej chowam i tak go znajdzie.
Magdaleona
U Oliwki rządzą książeczki. Babcia jej mówi żeby przyniosła od siebie z pokoju kotka a ta idzie z książeczką "Chory kotek"... Będzie inteligentna dziewczyna, tylko ciekawe po kim...
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Ulubione zajęcie ostatnio mojego synka to robienie porządków po swojemu
reklama
Rybcia_21
No no moja Niunia też takie porządki robi.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.