reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ulubione zabawy naszych dzieci

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nie - ja nie bede zciagac drzwi - michal jest w takim wieku ze czasmi potrzebuje chwili ciszy i spokoju ... tym bardziej ze od wrzesnia idzie do I klasy ... a to juz bedzie grubsza sprawa :)

reklama
Margarett Karolcia też uwielbia wkładać na siebie różne rzeczy, podobnie jak Natalka :-D a potem z tym idzie i wygląda to komicznie :-D

Idzia nie dziwie się Michałkowi ze się denerwuje jak Kamilka "sprząta" jego zabawki :-D i bardzo dobrze ze oszczędzacie mu tego widoku :tak:

idzia ja tez nie mam zamiaru sciagac drzwi. Niech sie uczy ze trzeba sie dzielic. Majak ja do niego idzie to jest zafascynowaa samochodami wystarczy jej dac i jest spokoj :tak:
NO Michal to juz duzy kawaler tym bardziej ze idzie do szkoly to bedzie potrzebowal ciszy i spokoju ;-)

U nas są 2 nowe ulubione zabawki. Jedna to samochodzik, a druga to szczoteczka do zębów. Idę dzisiaj kupić drugą, bo tą pierwszą myje wszystko. Chłop mi się śmieje, że w wojsku sobie da radę ;p

Joaśka :laugh2: :laugh2: :laugh2:
Antek lubi moja szczotke do włosów, próbuje sam sie poczesać. Tak małpuje:laugh2: powtarza wszystko co zobaczy:-)

Joaśka ja Dominice musiałam schować szczoteczkę do zębów,Bo też wszystko myła nią.
A najlepszą zabawką jest ostatnio pilot od TV już jej chowam i tak go znajdzie.

U Oliwki rządzą książeczki. Babcia jej mówi żeby przyniosła od siebie z pokoju kotka a ta idzie z książeczką "Chory kotek"... Będzie inteligentna dziewczyna, tylko ciekawe po kim... ;)

Ulubione zajęcie ostatnio mojego synka to robienie porządków po swojemu
luty005ms8.jpg

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry