reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uciazliwe objawy

hehe, apropo sikania, kłade sie spac ważąc 76 kg, rano wstaje i po nocy pełnej przepraw do łazienki mam 74,5 kg ;)))

reklama
Anni współczuję, po paru dniach przestaniesz się nimi przejmować, a po porodzie będziemy kombinować jak się ich pozbyć albo zminimalizować widoczność :tak:

Szopka - dzieki ;-)Ajj no pozyjemy zobaczymy - mam nadzieje Jolu, ze masz racje;-)

Ja wlasnie mialam dziwny epizot - normalnie nogi mi sie "rozjezdzaly" - jedna w jedna druga w druga - prawie mnie rozerwalo - dziwne uczucie:eek:

Anni niedawno czytałam o tym co ci się przydarzyło. To pod wpływem tych zastrzyków hormonu -relaksyny wszystko się nam rozluźnia i m.in. stawy robią się obrotowe jak u lalki - także uważaj na siebie kochana cobyś szpagatu nie wywinęła.. ;-)

hehe - wierz mi, ze blisko jest do tego szpagatu ;-)

Wlasnie sie usmialam jak dzika - otoz ja przez jakies 2 godziny mam skurcze (nieregularne) rozrywa mi miednice, czysci mnie jak tylko i niedobrze mi na zoladku (chyb bede haftowac) w ogole i taka bidula chodze po domu.(chyba nie porod?):no:
Moj ukochany przyjezdza i sie mnei pyta co mi - ja tlumacze, ze reguarnych skurczy nie mam i ze pewnie organizm sie przygotowuje do porodu i mowie mu ze boli i w ogole cale "story" daje:zawstydzona/y:- zreszta nie musze mowic - on to widzi bo cala wycienczona jestem. Troche mi przeszlo i w koncu siadlam i stekam i dzwoni do M telefon i slysze jak sie umawia...Po chwili przychodzi do pokoju caly rozweselony jak pijany zajac i mowi, ze Franek (kolega fotograf) bedzie za 10 minut i porobi nam profesjonlne pamiatkowe fotki. Ja az zamarlam z wrazenia i tlumacze gosciowi ze mi 5 minut temu prawie macice rozerwalo, a on chce jakies fotki pstrykac hehehe
A on patrzy zdziwiony - mierzy mnie wzrokiem przez chwile i mowi - no co...dobrze wygladasz...:dry: Myslalam ze udusze!!!
faceci to sa "dziwni" noo:-D:-D:-D

Anni to super mąż prawdę pewnie mówi że dobrze wygladasz, ciesz się że nawet w takim stanie mu się podobasz :-) i przynajmniej fotki profesjonalne będziecie mieli. Ja też mam rozstępy na brzuchu juz mniej więcej od miesiąca i wcale nie przestałam się przejmować, wręcz przeciwnie codziennie je oglądam i jestem zła ale nic na to nie poradzę taka już moja uroda :-(.

reklama
ale za to będziesz miała fajną pamiątkę pod postacią fotek ;-)

Do góry