reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uciazliwe objawy

Ja ciągle się budzę w nocy z bólem brzucha ale tak po bokach, nie wiem od czego to, ale pewnie jak powiem lekarzowi to stwierdzi, że to normalne ;-)

reklama
Ja tam miałam plan byle do dzisiaj, bo dzień mamy w przedszkolu, a poźniej niech się dzieje co chce :tak:

A ja rano czuję się jakby mnie walec kilka razy przejechał w nocy. A niby człowiek ma być wypoczęty po nocy :baffled: Boli mnie brzuch, pachwiny, kolana trzeszczą jak u staruszki :szok: i oczywiście nogi ciupią ale to już normalka.
Powiem Wam, że po tej Neospasminie nie budzę się w nocy tak jak to bywało wcześniej. Czasami nawet całą noc prześpię, żeby to tylko małemu nie zaszkodziło. A co do pytania się w aptece to właśnie farmaceuta mi poradził Neosp. jak go poprosiłam o coś na sen dla ciężarnych.
Poza tym strasznie ciężko mi chodzić w ogóle, siedzieć też nie bardzo mogę a w ten weekend szkoła!!!:szok: nie wiem jak ja to przeżyję ehhhh:-(

Popatrz Agik na swoj suwaczek i pociesz sie, ze juz naprawde niedlugo:-)

A ja sacze sobie zimnego reddsa:-p

Ja wczoraj narzekałam na brak objwów... no wiec dzis za kare dostalam full serwis. Juz wczoraj polozylam sie spac z lekkim bólem podbrzusza, teraz już boli na całego po nocy przespanej na raty. Obudzialm sie niewyspana i spac dlaej nie moglam, jak sie podnioslam to jak krwotoku z nosa nie dostane...koszmar jakis :-(

Sorga
a nie sądzisz że to może być już "ten" ból?

Ja po powrocie od ginki poczułam jakieś bolesne kłucia w podbrzuszu, ale przecież mnie nie badała więc może to tylko skutek podróży..:baffled:

Agik wytrzymaj - jeszcze trochę i skończą się twoje męki, wyobrażaj sobie spojrzenie i uśmiech twojego dzieciątka, to pomaga przetrwać gorsze chwile...:tak:

szopka, niestety przeszło już, a poza tym nie było skurczy do towarzystwa.:dry: Teraz mnie troche kręgosłup pobolewa.
Humor mam nieco lepszy ale to na zasadzie porównania:zawstydzona/y:, kolezanka mi się troche pożaliła i do mnie dotarło że w sumie to ja jestem bardzo szcześłiwym człowiekiem :zawstydzona/y::-D
A jakiego reddsa pijecie?takiego normalnego z alkoholem? Bo my wieczorem na tego grillika nad jeziorkiem brykamy i tak nie wiem czy spróbowac pozostałe 2 smaki karmi:confused:, czy kwas chlebowy :confused:albo podpiwek:confused: wziąć, a teraz mi jeszcze ambarasu w głowie tym reddsem narobiłyście.:laugh2::cool2:

Sorga poród wcale nie musi się skurczami zacząć, mogą to być np bóle krzyżowe :tak:
Ja piję zwykłego jabłkowego reddsa, myślę że raz na jakiś czas nie zaszkodzi, a mi pifko bardzo pomaga na nerki :-) więc większa korzyść niż strata :-D

reklama
Noo ja wczoraj mialam malinowe Karmi - polecam ;-)
redds - musze sprawdzic - nie znam:zawstydzona/y:

Ide wlasnie do sklepu polowac na jakies dobrocie - kurcze od rana mnie czysci jak nie wiem i spie calymi dniami ostatnio - taka jestem nie do zycia...kurcze a tyle energii ostatnio mialam. jesli chodzi o nocki to dziwne ale zauwazylam, ze nie moge spac jak mam za duzo atrakcji w ciagu dnia a jak sie bycze i nie robie wiele - to spie jak susel (wprawdzie chyba powinno byc na odwrot) ...Ejj moze dlatego, ze teraz to nic tylko spie:no:
:-D:-D:-D
aaa na Podkarpaciu do strajku lekarzy chyba sie dolacza pielegniarki hehhe noo super poprostu nic tylko rodzic!:laugh2:

Do góry