reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

Buciczki wymiataja! jakie śliczne te w zeberke! obyś je rozróżniła hahah
Fajnie tak parkę mieć bliźniaków..można ( a nawet trzeba) je ubierać inaczej..ale podobne akcenty wprowadzać..super ciuszki!

reklama
I ja się jeszcze pochwalę pierwszymi zakupami dla Lenki :)
Ale przyjemnie wybierać te malutkie i pachnące ciuszki :)
Pozdrawiam serdecznie

IMGP0336.jpgIMGP0338.jpgIMGP0339.jpgIMGP0335.jpg

monia ja najpierw nie chciałam tych ciuszków jak zobaczyłam ta lalkę i ludzie rezygnowali chyba tez dlatego. Ale Pol jak zobaczył za ponad 30 sztuk 39 zł to szybko zalicytował, na szczęście lalka zombi zostaje u mnich.:-D

Wisieńko jak zobaczyłam lalkę to się przeraziłam:-D ale ciuszki wymiatają!! ja to kurde jestem lewa jeśli chodzi o polowanie na allegro, mnóstwo moich koleżanek upoluje super ciuszki a ja jak się za to zabiorę to nigdy nic nie mogę znaleść!! a tu proszę jakie Ty śliczne rzeczy będziesz miała w korzystnych cenach:-)

konwalianko my też mamy już niezłą kolekcje ubranek, teraz przewijak, wanienka, kosmetyki i takie inne rzeczy zostały bo wózek dziadkowie się zdeklarowali że kupią tylko musimy sobie wybrać:-D

reklama
Monia, Wisieńka, piękne ubranka, dla dziewczynek są fajniejsze te ciuszki, dla chłopców trzeba się naszukać, żeby znaleźć cos ,,męskiego" ;)

Do góry