reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

Buciczki wymiataja! jakie śliczne te w zeberke! obyś je rozróżniła hahah
Fajnie tak parkę mieć bliźniaków..można ( a nawet trzeba) je ubierać inaczej..ale podobne akcenty wprowadzać..super ciuszki!

reklama
I ja się jeszcze pochwalę pierwszymi zakupami dla Lenki :)
Ale przyjemnie wybierać te malutkie i pachnące ciuszki :)
Pozdrawiam serdecznie

IMGP0336.jpgIMGP0338.jpgIMGP0339.jpgIMGP0335.jpg

monia ja najpierw nie chciałam tych ciuszków jak zobaczyłam ta lalkę i ludzie rezygnowali chyba tez dlatego. Ale Pol jak zobaczył za ponad 30 sztuk 39 zł to szybko zalicytował, na szczęście lalka zombi zostaje u mnich.:-D

Wisieńko jak zobaczyłam lalkę to się przeraziłam:-D ale ciuszki wymiatają!! ja to kurde jestem lewa jeśli chodzi o polowanie na allegro, mnóstwo moich koleżanek upoluje super ciuszki a ja jak się za to zabiorę to nigdy nic nie mogę znaleść!! a tu proszę jakie Ty śliczne rzeczy będziesz miała w korzystnych cenach:-)

konwalianko my też mamy już niezłą kolekcje ubranek, teraz przewijak, wanienka, kosmetyki i takie inne rzeczy zostały bo wózek dziadkowie się zdeklarowali że kupią tylko musimy sobie wybrać:-D

reklama
Monia, Wisieńka, piękne ubranka, dla dziewczynek są fajniejsze te ciuszki, dla chłopców trzeba się naszukać, żeby znaleźć cos ,,męskiego" ;)

Do góry