reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ubrania ciążowe

Jestem na podobnym etapie ciąży i też jak na razie powyciągałam ze wszystklich spodni paski (a ja chudzina jestem, więc prawie w każdych je miałam), ale jeszcze z 2 tygodnie i to już nie wystarczy.

Doradzą Ci babki w sklepie. Tyle, że ceny są kosmiczne:p QUOTE]

No to fakt- moim zdaniem nie warto kupować w zwykłych sklepach. No chyba, że coś na super okazję. Za długo w tym nie pochodzisz, a wydasz kupę kasy. :baffled:

Wow a co to takiego te pasy ciążowe????? :eek::eek::eek:

Ja będę się ubierać na Allegro. Ceny znośne. Za nowe rybaczki i spodnie ciążowe można dać 20-40 zł. To myślę cena w miarę- nie wygórowana. Poza tym tuniczki, bluzki, sukienki w podobnych cenach. KAżdy znajdzie coś dla siebie. No a w zwykłym sklepie- ceny kosmiczne. :eek:

Kochana ja kupiłam spodnie ciążowe za 145zł i wiem, że na długo mi właśnie starczą bo mają pas z regulacją, rośnie razem z brzuszkiem:-) Do końca ciąży bez problemu w nich podreptam a co ważne będą jeszcze na drugą ciążę:-) Spodnie warto kupić porządne, nawet jak mają być drogie, ale to moje zdanie;-) A tuniczki, bluzeczki to ogólnie są dosyć tanie w porównaniu ze spodniami:-)

reklama
No ja kupiłam drogie, trochę żałuję, ale wyglądają modnie, noszą się wygodnie no i po ciąży można nosić : ) cieplej będzie na zimę w nery :) nie wyglądają zupełnie jak się zasłoni gumkę na ciążówki :)

Kochana ja kupiłam spodnie ciążowe za 145zł i wiem, że na długo mi właśnie starczą bo mają pas z regulacją, rośnie razem z brzuszkiem:-) Do końca ciąży bez problemu w nich podreptam a co ważne będą jeszcze na drugą ciążę

Mi chodziło raczej o to, że 9 m-cy to krótko na takie spodnie :-). No ale wybór każdego :-).

Ja dzisiaj bylm w sklepie ciazowym w galerii w lodzi, wiec w ogole pani sie zdziwila ze dla mnie ;) , potem sie zdziwiła ze 4 miesiac, a potem jeszcze raz ze blizniaki hehe, generalnie powiedziala ze czasami takie male rozmiary spodni sie zdarzaja ale rzadko wiec moze poszukam w innym skleie albo na allegro, choc wole sobie osobiscie przymierzyc w sklepie zanim cos kupie. Bylam tez w H&M jest tam regł z ubraniami dla kobiet w ciąży ale rozmiarówka 42, 44 ... wiec ja z moim 34/36 nie mam tam co szukac. Ale z racji zdanego egzaminu kupilam sobie pare sukieneczek i bluzke
https://www.babyboom.pl/forum/[URL=...s/img31/dsc01459c.jpg/1/w1536.png[/IMG][/URL] https://www.babyboom.pl/forum/[URL=.../img269/dsc01460u.jpg/1/w1536.png[/IMG][/URL]

bardzo ladne :) ale ty z takim rozmiarem to wiecej kupisz normalnych tuniczek niz ciazowych bluzeczek !!! ale spodnie to juz klopot !!!

ja mam problem zwykle w ta druga strone - 44 to teraz moj rozmiarek ...

no wlasnie nie bylam w CA bo przeszlam polowe galerki i sie zmeczylam jakos tak mnie troche brzuch zaczol bolec wiec wróciłam do domku, ale nastepnym razem zajrze moze cos sie trafi, bo poki co mieszcze sie w swoje spodnie jeszcze, jak stoje to jest git ale jak siedze to musze rozpinać hihi

Hehe, Marta mam ten sam problem co Ty. Wszystko mi z pupy zlatuje przy przymiarkach spodni, nawet zwykłych rybaczek. A bluzki to już prędzej z kuli dużego biustu, ale i z nimi mam czasem problem bo są za duże. Jestem wąska w ramionach, mam duży biust, małą pupę i niski wzrost hehehe:) No i bioder brak w zasadzie:p

Ps. Ubrania śliczne!!!

reklama
Hehe, Marta mam ten sam problem co Ty. Wszystko mi z pupy zlatuje przy przymiarkach spodni, nawet zwykłych rybaczek. A bluzki to już prędzej z kuli dużego biustu, ale i z nimi mam czasem problem bo są za duże. Jestem wąska w ramionach, mam duży biust, małą pupę i niski wzrost hehehe:) No i bioder brak w zasadzie:p

Ps. Ubrania śliczne!!!

ja mam skrajnie odwrotny problem ... spodnie jakkolwiek w pasie sa zwykle dobre (przed ciaza) tak w udach za waskie i ZAWSZE za dlugie !!! ciagle musze szukac takich modeli ktore mozna bezkarnie skracac bo inaczej idiotycznie wygladaja ... ale przed ciaza luzem w 42 wchodzilam ... gorzej z Górą !!! w pasie 42 a w biuscie mialam problem zapiac sie w 44 !!! masakra a jak mi teraz urosl jeszcze to wole nie myslec !!! wchodza w gre tylko bluzki bez rozpinania na biscie bo przynajmniej sie dopasuja ale nie rozlaza sie na boki !!!!

Do góry