reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ubrania ciążowe

Marta sliczne to ubranka zakupiłas, a i nalezało sie za te zadne egzaminy i stres ,no i oczywiscie prace jaka w to wlozylas !!!!! ja mam to samo co ty ,ciezko cos znalezc na mnie ....rozmiarowka 36 w tej chwili ...tuniki lub sukienki ....to jeszcze ujda ...ale ze spodniami juz mam klopot ,bo wsio wydaje sie na mnie zaduze hahahah !!!!

reklama
Ja kupuje spodnie w top-shop rozmiar 8 to nasze 36 ale i rozmiar 6 maja w ofercie. Nie wiem tylko czy mozna kupic u nas w Polsce . Tzn czy maja gdzies sklep. W szczecinie raczej ne ma. Ale przez internet mozna. Jedynie co do cen nie powiem bo u mnie sa euro.

dziewczyny pamietam ze ktoras z was pisala o tych pasach ciazowych - jak to sie sprawdza ?? bo zaczynam miec problem z zapinaniem sie w spodniach i przydalby sie taki pas zeby jeszcze troche w swoich ciuszkach pochodzic a nie chcialabym wydac niepotrzebnie pieniedzy ...

A ja wlasnie kupilam spodnie S. Widzialam w H&M rozne i mnie orzydzilo, ze takie straszne a poszlam do jakiegos sklepu z ubraniami ciazowymi i kupilam. po porodzie tez mozna w takich chodzic, sa rewelacyjne i super-wygodne, tylko jak zwykle musze je skrocic... Na razie donaszam ostatnie "normalne ubranka", niewiele ich zostalo - to, co na mnie wisialo - jest juz lekko za ciasne. Siedze przed kompem z rozpietym rozporkiem... :-pale jutro sie to zmieni nareszcie. Takie spodenki rosna razem z kobieta))), wiec Mea_osi... nie zaluj sobie)

a kupilas juz takie spodnie z pasem ciazowym ?? bo sie zastanawialam czy jeszcze nie za wczesnie !! ale teraz brzusio bedzie rosl jak na drozdzach :)

ja jednak zanim pojde na zakupy musze nawiedzic strych siostry - dzis mi pisala ze czeka tam na mnie dzinsowa spodnica na szelkach i kilka par spodni - glownie sztruksow !! - zanim to poskracam to beda w sam raz :)

a kupilas juz takie spodnie z pasem ciazowym ?? bo sie zastanawialam czy jeszcze nie za wczesnie !! ale teraz brzusio bedzie rosl jak na drozdzach :)

ja jednak zanim pojde na zakupy musze nawiedzic strych siostry - dzis mi pisala ze czeka tam na mnie dzinsowa spodnica na szelkach i kilka par spodni - glownie sztruksow !! - zanim to poskracam to beda w sam raz :)

Ja takie spodnie z pasem juz nosze od 10 tygodnia conajmniej ....bo wsio zaciasne bylo ...za wczesnie napewno nie jest te spodnie maja regulacje ze mozna w nich smigac cala ciaze !

dziewczyny pamietam ze ktoras z was pisala o tych pasach ciazowych - jak to sie sprawdza ?? bo zaczynam miec problem z zapinaniem sie w spodniach i przydalby sie taki pas zeby jeszcze troche w swoich ciuszkach pochodzic a nie chcialabym wydac niepotrzebnie pieniedzy ...

Też bym była ciekawa. Na Allegro widziałam takie pasy za 7 zł we wszystkich możliwych kolorach. Myslę, że to dobre rozwiązanie na ten okres ciąży.

Ja już 2 pary kupiłam- rybaczki i jedne dżinsy i są już na mnie dobre, bo już też mało który guzik dopinam. NAwet w pracy muszę je poluzować, jak dłużej siedzę za biurkiem. :-D

reklama
Też bym była ciekawa. Na Allegro widziałam takie pasy za 7 zł we wszystkich możliwych kolorach. Myslę, że to dobre rozwiązanie na ten okres ciąży.

ja chyba sobie kupie taki pas (moze nawet 2) ale taki drapowany bo bardziej mi sie podoba ... kosztuje kolo 17 zl wiec nie tak znowu duzo :)

Do góry