reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ubrania ciążowe

Mi się ostatnio nabyć spodnie rybaczki w ciucholandzie za jedyne 18 zł ale rzeczywiście jest to towar deficytowy :-( ale zapomniałam jeszcze jeśli chodzi o bluzeczki to polecam również sklepy z odzieżą Indyjską można znaleźć tam naprawdę świetne tuniki zwłaszcza, że może przyjdzie lato ;-) to przyda się coś przewiewnego

reklama
H&M - faktycznie posiada fajne modne ciuszki ciążowe, ale nie w każdych sklepach mają ten asortyment, i w tym cały sęk by znaleźć taki oddział.

Wystarczy wejść na stronę H&M i tam poszukać miasta i wybrać asortyment (w naszym przypadku h&m mama ;-)) i wyświetlą się sklepy, które mają ten asortyment :tak:
Ja ze swojej strony mogę polecić spodnie happymum, w poprzedniej ciąży miałam dwie pary i świetnie leżały;-)
No i na całą ciążę starczyły mi dwie pary spodni, spódniczka i sukienka :-) bluzeczek miałam więcej ;-) i nafajniejsze upolowane używane na allegro :-D za to spodnie z allegro źle mi się trafiły :-p

dziewczyny kochane szukacie daleko a sklep ze wszystkim jest pod reka :)
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy :)

ja jade teraz na urlop to obkupilam sie w ciuchy ze hoho !!! 3 pary spodni, 5 bluzeczek typu tuniczek :) a za wszystko w sumie zaplacilam kolo 150 zl !!!! tak wiec dobrze szukac, cierpliwie i napewno cos znajdziecie :D

co do spodni to ja jeszcze ciazowych nie kupuje ale takie zwykle rozmiar wieksze :) i najlepiej jak sa dlugie w stanie zeby zapinac je wysoko a nie na samym brzuchu :) poza tym mam sporo ciuchow od siostry ktora byla w tym samym czasie w ciazy wiec i letnie ciuchy od niej mam i potem na jezien i zime takie juz zupelnie ciazowe :D

Popieram- Allegro najlepszy sklep i to bez wychodzenia z domu, co dla mnie ważne bo mam zalecone leżenie. Do tego u mnie w miescie tez tylko jeden ciązowy i wybór słaby.A na allegro zamowilam ostanio rybaczki 35 zl i spodnie długie za 40 - zobaczymy jak przydą czy beda dobre

A do mnie właśnie przyszły cudne pasy ciążowe z allegro!(po 7zl są) i śliczne pistacjowe kimono-tunika ciążowa nowa za 39,90..piękne!Dawno tak się z zakupów nie cieszyłam:-)Teraz czekam na sweterek ciążowy cardigan (tez coś ponad 30zl nowy) i 2 pary dresów nowych po 24zl:-)Allegro jest ekstra:-)W ogóle sporo kobietek ma do odsprzedania swoje ciuszki ciążowe za grosze!Teraz muszę poszukać jakichś fajnych jasnych rybaczków bawełnianych-nie nosze normlanie spodni, ale do tuniki będzie ładnie:-)No i jestem obkupiona!

reklama
Do góry