Mi się ostatnio nabyć spodnie rybaczki w ciucholandzie za jedyne 18 zł ale rzeczywiście jest to towar deficytowy :-( ale zapomniałam jeszcze jeśli chodzi o bluzeczki to polecam również sklepy z odzieżą Indyjską można znaleźć tam naprawdę świetne tuniki zwłaszcza, że może przyjdzie lato ;-) to przyda się coś przewiewnego
reklama
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
H&M - faktycznie posiada fajne modne ciuszki ciążowe, ale nie w każdych sklepach mają ten asortyment, i w tym cały sęk by znaleźć taki oddział.
Wystarczy wejść na stronę H&M i tam poszukać miasta i wybrać asortyment (w naszym przypadku h&m mama ;-)) i wyświetlą się sklepy, które mają ten asortyment
Ja ze swojej strony mogę polecić spodnie happymum, w poprzedniej ciąży miałam dwie pary i świetnie leżały;-)
No i na całą ciążę starczyły mi dwie pary spodni, spódniczka i sukienka :-) bluzeczek miałam więcej ;-) i nafajniejsze upolowane używane na allegro za to spodnie z allegro źle mi się trafiły
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
dziewczyny kochane szukacie daleko a sklep ze wszystkim jest pod reka
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ja jade teraz na urlop to obkupilam sie w ciuchy ze hoho !!! 3 pary spodni, 5 bluzeczek typu tuniczek a za wszystko w sumie zaplacilam kolo 150 zl !!!! tak wiec dobrze szukac, cierpliwie i napewno cos znajdziecie
co do spodni to ja jeszcze ciazowych nie kupuje ale takie zwykle rozmiar wieksze i najlepiej jak sa dlugie w stanie zeby zapinac je wysoko a nie na samym brzuchu poza tym mam sporo ciuchow od siostry ktora byla w tym samym czasie w ciazy wiec i letnie ciuchy od niej mam i potem na jezien i zime takie juz zupelnie ciazowe
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ja jade teraz na urlop to obkupilam sie w ciuchy ze hoho !!! 3 pary spodni, 5 bluzeczek typu tuniczek a za wszystko w sumie zaplacilam kolo 150 zl !!!! tak wiec dobrze szukac, cierpliwie i napewno cos znajdziecie
co do spodni to ja jeszcze ciazowych nie kupuje ale takie zwykle rozmiar wieksze i najlepiej jak sa dlugie w stanie zeby zapinac je wysoko a nie na samym brzuchu poza tym mam sporo ciuchow od siostry ktora byla w tym samym czasie w ciazy wiec i letnie ciuchy od niej mam i potem na jezien i zime takie juz zupelnie ciazowe
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
acha jak juz kupujecie na allegro to polecam taka stronke jak
Snajper Allegro, eBay - Snajper.net
mozna ustawic strzaly 3 sek przed koncem i jest duza szansa wylicytowac ciuch i nie zostac przelicytowanym ot moj sekret na tanie kupowanie
Snajper Allegro, eBay - Snajper.net
mozna ustawic strzaly 3 sek przed koncem i jest duza szansa wylicytowac ciuch i nie zostac przelicytowanym ot moj sekret na tanie kupowanie
grydor
Aktywna w BB
Popieram- Allegro najlepszy sklep i to bez wychodzenia z domu, co dla mnie ważne bo mam zalecone leżenie. Do tego u mnie w miescie tez tylko jeden ciązowy i wybór słaby.A na allegro zamowilam ostanio rybaczki 35 zl i spodnie długie za 40 - zobaczymy jak przydą czy beda dobre
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Pojechałam po bandzie,
Kupiłam 3 pary spodni,
- 175
-129
-159
:/ plajtowanie :/
nooo to faktycznie - po bandzie !!!! ... a ja myslalam ze moje ostatnie szalenstwa w C&A byly drogie - kupilam spodenki za 99 i drugie za 55
Lilijka
Grudnióweczka 2009
A do mnie właśnie przyszły cudne pasy ciążowe z allegro!(po 7zl są) i śliczne pistacjowe kimono-tunika ciążowa nowa za 39,90..piękne!Dawno tak się z zakupów nie cieszyłam:-)Teraz czekam na sweterek ciążowy cardigan (tez coś ponad 30zl nowy) i 2 pary dresów nowych po 24zl:-)Allegro jest ekstra:-)W ogóle sporo kobietek ma do odsprzedania swoje ciuszki ciążowe za grosze!Teraz muszę poszukać jakichś fajnych jasnych rybaczków bawełnianych-nie nosze normlanie spodni, ale do tuniki będzie ładnie:-)No i jestem obkupiona!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
lilijka co za pasy ciazowe ?? moze wrzucisz link ??
reklama
Lilijka
Grudnióweczka 2009
Jak można:-)Super się komponują ze spódnicami (nie musimy mieć ciążowych wystarcza takie na biodra) i bluzeczkami, które będą za krótkie na ciąże:-)Myślę, że ze spodniami też:-)Siedzę właśnie w pistacjowym:-)
Już wrzucam:
PAS CIĄŻOWY UNIWERSALNY NAJTANIEJ NA ALLEGRO (640389257) - Aukcje internetowe Allegro
Już wrzucam:
PAS CIĄŻOWY UNIWERSALNY NAJTANIEJ NA ALLEGRO (640389257) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: