reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ubrania ciążowe

no zapowiada sie niezle !!! ale kurcze do takiego to trzeba jeszcze miec figurke !! przy moich szerokosciach nie wiem jak bym w takim wygladala ... no i dopiero bedzie ladnie lezal na brzuszku ... ja jeszcze mam cos jak sadelko a nie ladny brzuszek :)

reklama
Ja sobie dziś kupiłam u mnie w mieście rybaczki białe ciążowe za 70zł i bluzeczkę czarną ciążową za 54;) Ale 3zł miałam upustu jako stały klient, więc zapłaciłam 3 zł mniej niż to jest warte:) Prawie nic a jednak:D Też się cieszę jak dziecko z zakupów:D Planuję sobie jeszcze zakupić rybaczki getrowe:) I czekam aż Mój sukienkę mi kupi. Uparł się, że sam kupi, zostało czekać:D

Lilijko ja pasy ciązowe kupiłam i wyobraźcie sobie, że każdy z tych tzrech inny rozmiar ma:-D jeden większy, drugi mniejszy;-) no ale fajna sprawa:tak:
a ja czekam na detektor tętna płodu:-)

Lilijko ceny sa zróżnicowane, wpisz sobie na allegro detektor płodu, ja kupiłam niedrogo, można zawsze tez uzywany kupić:tak: a nowy z żelem usg kosztuje od 120 zł:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Przyszły moje spodnie z allegro:
rybaczki 35 zł i dlugie 40zl. Sa super i do tego nowe. Naprawde warto

Do góry