reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ubrania ciążowe

reklama
A ja dziś zaszalałam na zakupach jak przedczoraj bo 2 bluzeczki sobie kupiłam. Niby normalne, na lato, ale mają miejsce na rosnący brzuszek:)) A ten brzuszek i tak największy będzie od września w górę;)

Cześć ja również zrobiłam zakupy na allegro kupiłam dwie pary getrów ciążowych i spodnie dresowe ciążowe oraz koszulę z klapką ciążową i do karmienia.Czasem można co nieco wyszukać. ;-)

No właśnie, mam taki dylemat .....Niby jeszcze wczesna ciąża ale w spodnie już się nie mieszczę i teraz pytanie mam :))

Jestem na podobnym etapie ciąży i też jak na razie powyciągałam ze wszystklich spodni paski (a ja chudzina jestem, więc prawie w każdych je miałam), ale jeszcze z 2 tygodnie i to już nie wystarczy.

Doradzą Ci babki w sklepie. Tyle, że ceny są kosmiczne:p QUOTE]

No to fakt- moim zdaniem nie warto kupować w zwykłych sklepach. No chyba, że coś na super okazję. Za długo w tym nie pochodzisz, a wydasz kupę kasy. :baffled:

A do mnie właśnie przyszły cudne pasy ciążowe z allegro!(po 7zl są) i!

Wow a co to takiego te pasy ciążowe????? :eek::eek::eek:

Ja będę się ubierać na Allegro. Ceny znośne. Za nowe rybaczki i spodnie ciążowe można dać 20-40 zł. To myślę cena w miarę- nie wygórowana. Poza tym tuniczki, bluzki, sukienki w podobnych cenach. KAżdy znajdzie coś dla siebie. No a w zwykłym sklepie- ceny kosmiczne. :eek:

reklama
Do góry