reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

bylam dzis na badaniu USG i wszystko jest dobrze. Mala jestem duza, nawet bardzo wazy 2700 w 33 tygodniu.
Mam duzo plynu owodniowego, wiec wyjasnilo sie skad moj ogromny brzuchol. Jutro wstawie zdjecie Anielki w odpowiednim watku :)

reklama
bylam dzis na badaniu USG i wszystko jest dobrze. Mala jestem duza, nawet bardzo wazy 2700 w 33 tygodniu.
Mam duzo plynu owodniowego, wiec wyjasnilo sie skad moj ogromny brzuchol. Jutro wstawie zdjecie Anielki w odpowiednim watku :)

ooo jjaaaa no to bardzo duzo wazy, witaj w klubie mam wielkich dzieci :-D heh na kiedy masz termin z OM, a na kiedy wyszedl Ci z tego USG? Moja ,,mala'' w 30 tc+1 d wazyla 1860 g i to jest bardzo duzo :-p nawet przez to termin przyspieszylo mi o 2 tyg wczesniej, bo wazy tyle ile powinna w 32 tc :eek::-D

Blair spora rozbieżność ;) nieźle ;p

ja byłam wczoraj na wizycie to mój mały waży lekko ponad 1200g to chyba mały jest hehe ale to nadal jeszcze w normie :) u mnie wszystko w porządku, więc jestem spokojniejsza, następną wizytę mam 5 stycznia, czyli za miesiąc, może od tego stycznia będę miała już częściej wizyty..

Suzi to wage ma super :-) ja pytalam moja ginke o czestsze wizyty, a ona odpowiedziala na to, ze jesli wszystko jest w porzadku to ona pod koniec ciazy nie namawia na czestsze wizyty, tylko normalnie co 4 tygodnie :-) takze jesli wszystko pojdzie z planem, to mnie jeszcze czekaja 2 przed porodem :-)
a czy Wasi lekarze mowili wam juz o posiewie na paciorkowca?? kiedy macie robic?? moja ginka nic na razie nie mowila i za 3 tygodnie sama ja o to zapytam, bo podobno robi sie ok 34 tc :-)

mój nic jeszcze nie mówił, teraz jak byłam to dał mi na powtórzenie na toksoplazmozę, bo ponoć trzeba powtórzyć pod koniec ciąży, może w styczniu mi zleci?

reklama
Do góry