reklama
lady87
Edyta
ze mną był mój chłopak i powiem wam szczerze że wchodził taki zdenerwowany jakby to jego mieli badaćna szczęście jak zobaczył naszego bąbla to uśmiech mu nie schodził z twarzy i tak cieplutko na serduszku się zrobiło
Kurcze, ale Ci super!!! Mój to pewnie by nawet nie poszedł... Z resztą mój gin ma wizyty wtedy kiedy mój mąż jest ZAWSZE w pracy wwrrrr , ale Tobie to zazdroszczę
krisowa
Fanka BB :)
mój mąz nie był tylko na pierwszym usg w 5 tyg. na pozostałych już tak, i ostatnio jak zobaczył machającą nóżkę, to pokazuje teraz jak dzidziuś machał
na usg 1 12 tyg specjalnie zmienilismy termin, by był , ale zawsze naszych mężczyzn mozna brać jak już usg będzie przez brzuszek
na usg 1 12 tyg specjalnie zmienilismy termin, by był , ale zawsze naszych mężczyzn mozna brać jak już usg będzie przez brzuszek
lady87
Edyta
lady87 : przełóż wizytę tak żeby napewno miał wolne i go jakoś zachęćuwierz mi że jak wyjdzie to będzie cię na rękach nosił i dziękował że mógł ci towarzyszyćtrzymam kciuki
Chciałabym, ale to niemożliwe. Bo on pracuje w zmianowo to raz (po 12h) , a jak schodzi z nocki albo na nią ma iść to na cały dzień idzie sobie dorobić gdzie indziej Jak mu wypadnie wolny dzień to zawsze wtedy kiedy doktor nie przyjmuje. Niestety.
mama2006
Digitalis - ja idę na USG prywatnie o tu:
CENTRUM MEDYCZNE DR. RUTKOWSKIEGO
ul. Kobielska 19 (wejście od Ronda Wiatraczna)
tel. (022) 756-30-52
tel. (022) 610-59-10
tel. 0-500-127-311
(brak zapisów)
GODZINY PRZYJĘĆ:
poniedziałek \
wtorek > od 16:00 - 20:00
piątek /
środa > od 7:30 - 12:00 i 18:00 - 20:00
czwartek > od 10:00 - 20:00
(przed badaniem nie oddawajcie moczu to zrobią Wam USG prze powłoki brzuszne)
Nie trzeba się zapisywać, jedziesz i Cię przyjmują ;-)
Ja mam zamiar pojechać 1 lub 2.08, a w ostateczności to 5.08. Mam zamiar wziąść męża jak i synka. Jeśli będzie przez brzuch to będą mogli zobaczyć bez problemu. A jak powie, że dowcipnie to poczekają w poczekalni ;-)
CENTRUM MEDYCZNE DR. RUTKOWSKIEGO
ul. Kobielska 19 (wejście od Ronda Wiatraczna)
tel. (022) 756-30-52
tel. (022) 610-59-10
tel. 0-500-127-311
(brak zapisów)
GODZINY PRZYJĘĆ:
poniedziałek \
wtorek > od 16:00 - 20:00
piątek /
środa > od 7:30 - 12:00 i 18:00 - 20:00
czwartek > od 10:00 - 20:00
(przed badaniem nie oddawajcie moczu to zrobią Wam USG prze powłoki brzuszne)
Nie trzeba się zapisywać, jedziesz i Cię przyjmują ;-)
Ja mam zamiar pojechać 1 lub 2.08, a w ostateczności to 5.08. Mam zamiar wziąść męża jak i synka. Jeśli będzie przez brzuch to będą mogli zobaczyć bez problemu. A jak powie, że dowcipnie to poczekają w poczekalni ;-)
reklama
krisowa
ja mimo że jestem drugia raz w ciazy, to dopiero teraz mam szanse na objrzenie machających rączek i nóżek, życzę wszystkim aby dotrwały do końca, a już niebawem zobaczyły zdrowiutkiego bobaska na usg genetycznym