reklama
krisowa
Fanka BB :)
niestety nie będe pisać o tym na forum
jedno wiem, nie ma ZD, ZP, ZT
jedno jest pewne, kocham mojego syneczka całeym sercem, niezależnie ne co będzie chory (jak mu coś znajdą oprócz tego, na co byliśmy przygotowani)
jedno jest pewne, kocham mojego syneczka całeym sercem, niezależnie ne co będzie chory (jak mu coś znajdą oprócz tego, na co byliśmy przygotowani)
Ostatnia edycja:
galwaygirl
Mamusia Piotrusia
Oj Krisowa przytulam wirtualnie, bądź dobrej myśli i tak jak masz przy suwaczku CUD, trzeba być dobrej myśli i się modlić by było dobrze...
Wczoraj koleżanka mi powiedziała, że jak urodziła córcię 2tyg przed terminem to mała 1960g ważyła i po 2 dniach już do domu je wypisali. Teraz jedna z większych w klasie.
Oby nasze Dzieciulki były zdrowe!!!&&&&&&&&&&&
Wczoraj koleżanka mi powiedziała, że jak urodziła córcię 2tyg przed terminem to mała 1960g ważyła i po 2 dniach już do domu je wypisali. Teraz jedna z większych w klasie.
Oby nasze Dzieciulki były zdrowe!!!&&&&&&&&&&&
magdabb
Krisowa- ja tez trzam kciuki za twoje i nas wszystkich cudo! Trzeba moec nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze!
Dziewczynki co do mojego cukru to wyniki morfo i moczu będę miała w poniedziałek i od razu wizytę więc fachowiec spojrzy w to wszystko.
Co do śniadania, to zjadłam 5 kanapek z białym chlebem + masłem niektóre z salami niektóre z serem. Do tego słodzona herbatka.
Norma po 2h po posiłku ma być >120 więc nie widzę problemu.
Jednak czekam na poniedziałek :-)
Co do śniadania, to zjadłam 5 kanapek z białym chlebem + masłem niektóre z salami niektóre z serem. Do tego słodzona herbatka.
Mitra
Polimama i Tytusa :)
Dee, nie po 3 h a po jednej norma to > 120Dziewczynki co do mojego cukru to wyniki morfo i moczu będę miała w poniedziałek i od razu wizytę więc fachowiec spojrzy w to wszystko.
Cukier w moczu badają jesli jest to wyszczególnione w badaniu. Zrób se ten test obciążenia, uspokoisz sie serio
Krisowa mocno za was trzymam!
mama2006
krisowa - będzie wszystko dobrze. Zobaczysz, synuś zacznie rosnąć. Może po tych Waszych ostatnich stresach na chwilkę stanął z rośnięciem. Bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie i Adasia. Niech zdrowo rośnie i się rozwija.
reklama