Aga :-( to co prawda nie ten wątek, ale czy dasz radę sama z 2 dzieci? Wiem, że jak chłop ma wszystko w dupie to samej może i lepiej, ale na pewno bardzo ciężko. Przede wszystkim finansowo. Choć psychicznie też. Będziesz miała jakieś rodzinne wsparcie? Pomoc rodziców itp?
reklama
o
u nas sytuacja nie jest wesoła. moj związek z M. niedługo sie skończy tak jak sandry,nie mam juz do tego siły i chyba rozstanie sie będzie najlepszym wyjściem,psychicznie i emocjonalnie poprostu wysiadam.nie przypuszczałabym nigdy ze po 6 latach człowiek sie może tak strasznie zmienić.nic to,nie bede wam tu narzekać.
aga- a od czego tu jesteśmy??? zawsze w każdej chwili możesz nas tu odwiedzic i sobie ponarzekać... trzymaj się kochana.
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Aga, przychylam sie do slow dziewczyn, moze jeszcze sie ulozy, a jak nie, to tak czy siak z czasem bedziesz szczesliwa - lepiej byc samej niz musiec wytzrzymywac z facetem, ktory diametralnie sie zmienil, bo juz malo co go interesuje oprocz wlasnychczterech liter :-(
zgadzam sie w 100% masz teraz dziecko i to ono jest przeciez najwazniejsze w twoim zyciu i lepiej byc samemu chociaz lekko nie jest niz meczyc sie z balwanem ktory jest niereformowalnyAga, przychylam sie do slow dziewczyn, moze jeszcze sie ulozy, a jak nie, to tak czy siak z czasem bedziesz szczesliwa - lepiej byc samej niz musiec wytzrzymywac z facetem, ktory diametralnie sie zmienil, bo juz malo co go interesuje oprocz wlasnychczterech liter :-(
Hej dziewczyny. Mam pytanko: moja pediatra wyznaczyła mi termin szczepienia na 26.02, ale w przychodni ten termin jest już zajęty i zapisano mnie na 07.03. Czy można wydłużyć okres między szczepieniami o 2 tygodnie??? i czy nie ma to wpływu na skuteczność szczepionek??? Do tego powiedzcie mi proszę, czy szczepionkę odpłatna skojarzoną, muszę zamawiać w przychodni wcześniej, czy po prostu podczas szczepienia będę miała wybór: dopłatna czy państwowa? Pozdrawiam!!!!!
hej to zalezy jaka szczepionka bo niektorych nie mozna przesuwac a u innych nic sie nie dzieje i 2 tygodnie nie stanowia problemu ;-) CO do skojarzonych szczepionek (ktore osobiscie polecam) to zaley od przychodni u mnie jest dostepna w pokoju szczepien przychodze mowie co chce i wyciagaja dawke i szczepia a potem place. Ciekawe co by bylo jakbym powiedziala ze nie mam kasy skoro najpierw daja a potem wolaja o kaseHej dziewczyny. Mam pytanko: moja pediatra wyznaczyła mi termin szczepienia na 26.02, ale w przychodni ten termin jest już zajęty i zapisano mnie na 07.03. Czy można wydłużyć okres między szczepieniami o 2 tygodnie??? i czy nie ma to wpływu na skuteczność szczepionek??? Do tego powiedzcie mi proszę, czy szczepionkę odpłatna skojarzoną, muszę zamawiać w przychodni wcześniej, czy po prostu podczas szczepienia będę miała wybór: dopłatna czy państwowa? Pozdrawiam!!!!!
Hej dziewczyny. Mam pytanko: moja pediatra wyznaczyła mi termin szczepienia na 26.02, ale w przychodni ten termin jest już zajęty i zapisano mnie na 07.03. Czy można wydłużyć okres między szczepieniami o 2 tygodnie??? i czy nie ma to wpływu na skuteczność szczepionek??? Do tego powiedzcie mi proszę, czy szczepionkę odpłatna skojarzoną, muszę zamawiać w przychodni wcześniej, czy po prostu podczas szczepienia będę miała wybór: dopłatna czy państwowa? Pozdrawiam!!!!!
hej seyen
wydłużenie terminu nie ma żadnego wpływu na skuteczność szczepenia!!!
a co do Twojego drugiego pytania- to zależy od placówki: u mnie nie musiałam niczego wcześniej zamawiać- poszłam i powiedzialam jaka chce... ale wiem,że niekiedy pediatrzy wypisują recepty na szczypionki... musisz sie po prostu dokładnie dowiedziec jak to u was jest
reklama
Podziel się: