Witam :-)my juz po szczepieniu Hanka zniosła to dzielnie nawet nie płakała. ogólnie jest zdrowa jak rydz wazy 6900 i mierzy 69 cm :-) a co do dzisiejszego nie jedzenia to pediatra mowi ,ze to moze byc przez dziąsła tak jak myslałam... pozdrawiamy i zyczymy zdrowka wszystkim chorym!!!!!!
reklama
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
cudnie rosna dzieciaczki:-):-):-)
dominique.p
Fanka BB :)
Chorowitkom - duzo zdrowka!
Ale nam dzieciaczki rosna, fiu fiu!
A ja mam pytanie do mam karmiacych cycem i podajacych dodatkowo inne pokarmy: czy Wasze dzieciaczki po rozszerzeniu diety zaczely rzadziej robic kupke? Pszczola jak byla na cycu li i jedynie, robila nawet 5-6 razy na dobe, a teraz robi raz na 2 dni i to taka megakupe, pielucha pełna od pepka po koniec plecow;-)i nie ma ona jakiejs "twardszej" konsystencji jak przy zaparciu - robi ja bez wysilku. Czy to normalne? Czy lepiej pojsc z tym do pediatry?
Ale nam dzieciaczki rosna, fiu fiu!
A ja mam pytanie do mam karmiacych cycem i podajacych dodatkowo inne pokarmy: czy Wasze dzieciaczki po rozszerzeniu diety zaczely rzadziej robic kupke? Pszczola jak byla na cycu li i jedynie, robila nawet 5-6 razy na dobe, a teraz robi raz na 2 dni i to taka megakupe, pielucha pełna od pepka po koniec plecow;-)i nie ma ona jakiejs "twardszej" konsystencji jak przy zaparciu - robi ja bez wysilku. Czy to normalne? Czy lepiej pojsc z tym do pediatry?
ollesia
mama Krecików
Dominique, skoro Pszczole to nie przeszkadza, to nie masz sie czym matwic, moim zdaniem. Piotrus, po wprowadzeniu sloiczkow, ma jakies zatwardzenia. Robi sucha, zbita kupke w "malych porcjach", a sa dni, ze wcale nie robi. Steka przy tym i prezy sie. Po Esputiconie jest spokojniejszy.
wyłącznie cycowy Piotruś robił kupy z taką samą częstotliwością jak Pszczoła. po wprowadzeniu słoiczków robi znacznie rzadziej, ale przynajmniej jedną dziennie. czasami luźniejszą, czasami jak plastelina. no i bardziej śmierdzące jednak...
reklama
a u nas podobnie jak u Ewy, z tą różnicą, że na samym cycu Alka robiła kupę tylko we czwartki dopiero jak dostała jabłko, a później inne wynalazki zaczęła robić codziennie, zapach też odrzuca na metry konsystencja raczej rzadka, chociaż czasem się zdarzy króliczy bobek...
Podziel się: