reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

TYLKO DLA MAM!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
odzywa się kolejna fanka agathy christie!!! a wiecie, że ona tez rozmanse pisywała? z braku laku kiedyś sięgnęłam po jeden, ale to nie to samo co kryminał:-)
cień wiatru też mi sie podobał ;) a teraz od dnia porodu meczę idiotę dostojewskiego (ubóstwiam lit. rosyjską) i chociaż mi się podoba to jak zwykle rosjanie "popłynęli" i przez te opisy nie moge przebrnąć już 5 miesiąc będzie ;D ;D ;D

reklama
Co do agathy christie to tez bardzo lubie..morderstwo w orient express z Herkulesem Poirot Dziesięciu Murzynków super ksiazki.Oprocz tego Chmielewska..jak mam zly humor to lektura Lesia czy tez Romans wszechczasow zawsze poprawia mi nasrtoj. Fryzjera narazie omijam szerokim lukiem, przyczyna jest to ze sie zawzielam i chce miec dlugie wlosy, co mi sie nigdy nie udalo. No i od pazdziernika zapisalam sie na aerobik z silownia nie wyszlo :(

Anek@ ja też mam hopla z tymi długimi herami O0
Apropos herkulesa poirot pamiętacie kiedyś taki serial, chyba na dwójce, w soboty koło 18./19.00 z herkulesem poirot???? chyba z 15 lat temu to puszczali? czasami mam ochotę napisać do dwójki, żeby go wznowili 8)

a my nie mamy telewizora :D z wyboru :) i z braku miejsca :)
A co do zapuszczania włosów to tez zapuszczałam ;) aż do wizytu u fryzjera :D Cóż, mnie jak najdzie to koniec, nie mam czasu sie zastanowić i ...ciach :) Ale spoko odrosną i może wtedy zapuszcze ;)
Lidijka, trzymaj cie się ciepło!!! I zdrowiejcie szybciutko :)

lidijka - kurujcie sie kobieto :)
papajka - ja jeszcze nigdy nie czytalam tak dlugo jednej ksiazki - pogratulowac wytrwalosci :)

Papajka ja pamiętam! Był super! A pamiętasz Petera Ustinova w jednym z filmów z H. Poirot. Też fantastycznie grał. Wogóle dla mnie to on był lepszy niż Holmes. A teraz to mi go trochę monk przypomina. Oglądałyście kiedyś "Detektyw Monk" na TVN?

ja ogladalam kilka razy - kosciu jest niezly :) i zabawny ;D a ta jego fobia sterylnosci ;D

margarett to witaj w klubie :) nam juz leci 7 roczek bez tv - generalnie od kiedy zamieszkalismy razem nie pojawil sie u nas taki sprzecik, a i wczesniej na studiach nie mialam takiego dostepu.
ja tez polknelam z zainteresowaniem "cien wiatru".

a ja w zeszlym tygodniu zamowilam sobie kilka ksiazek z ksiegarni internetowej i czekam teraz na przesylke - bo nie mam juz co czytac :)

reklama
Idzia jestes niemożliwa!!!
Dwójka dzieci, jedno maluśkie i wiemy ile czasu pochlania, dopingujesz nam na BB i jeszcze tyle ksiązek czytasz. Czy Ty wogóle śpisz????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry