- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
podbijam wątek.
Moze to śmieszne, ale ja chcę umiec robic na drutach!!!!
Moim celem jest zrobienie kamizelki dla mateolkowego pajęczaka. kiedyś robiłam takie proste rzeczy, ale nie potrafię dobierac i spuszczać oczek, no i te dekoldy w serek, nie ptrafię!!!!
Poprosiłam siostre o lekcje z tego tematu ale Ona narazie jest zapracowana
Moze to śmieszne, ale ja chcę umiec robic na drutach!!!!
Moim celem jest zrobienie kamizelki dla mateolkowego pajęczaka. kiedyś robiłam takie proste rzeczy, ale nie potrafię dobierac i spuszczać oczek, no i te dekoldy w serek, nie ptrafię!!!!
Poprosiłam siostre o lekcje z tego tematu ale Ona narazie jest zapracowana
Anek@
Fanka BB :)
Lidijka trzymam kciuki za nauke!!! Ja od miesiaca wybieram sie do fryzjera i jakos trafic nie moge ale 9 grudnia mam slub znajomych wiec mam juz konkretna motywacje.musze juz zaczac wizyty, bo najpierw chce isc na te zabiegi regeneracyjne, pozniej farbowanie trwala...tak mi te kudly urosly ze chyba sobie loczki zafunduje ;-) a co mi tam u fryzjera nie bylam chyba juz 1,5 roku wiec trzeba sobie odbic :-)
ja tez od okolo 2 miesiecy wybieram sie do fryzjera i nie moge dojsc ... najpierw na chrzciny kamilki ale sie rozlozylam ( zapalenie oskrzekli ) a teraz tez co sobie zaplanuje to inne rzeczy mi wypadaja ... moze za tydzien w sobote ???
lidijka ja kiedys robilam na drutach i nawet jakis sweterek sobie wydziergalam ale to bylo wieki temu i teraz juz nic nie pamietam powodzenia
o ile dobrze pamietam to irlandia robi na drutach ( lub na szydelku ) - popros ja o wirtualne lekcje
lidijka ja kiedys robilam na drutach i nawet jakis sweterek sobie wydziergalam ale to bylo wieki temu i teraz juz nic nie pamietam powodzenia
o ile dobrze pamietam to irlandia robi na drutach ( lub na szydelku ) - popros ja o wirtualne lekcje
vici
mama Victor´a & Raphael`a
no dawno nie bylam i juz watki mieszam.no wiec jeszcze raz.
chce sie zabezpieczyc na razie przed nastepnym dzidzia i lekarz proponuje mi spirale,nie wiem za duzo na ich temat i nie znam dziewczyn ktore mialy zeby pogadac.Lekarz zachwala ale sama nie wiem , piszcie swoje opinie moze pomoga mi sie na cos zdecydowac ????????????
chce sie zabezpieczyc na razie przed nastepnym dzidzia i lekarz proponuje mi spirale,nie wiem za duzo na ich temat i nie znam dziewczyn ktore mialy zeby pogadac.Lekarz zachwala ale sama nie wiem , piszcie swoje opinie moze pomoga mi sie na cos zdecydowac ????????????
Poczytaj np na tych stronach. Sama niestety nie mogę nic na ten temat powiedzieć.
Pigu�ka czy spirala? - Antykoncepcja - Onet.pl Zdrowie
"Dla kogo?
Spirala hormonalna zalecana jest głównie kobietom po 35 roku życia. "
dziecko-info.com
Pigu�ka czy spirala? - Antykoncepcja - Onet.pl Zdrowie
"Dla kogo?
Spirala hormonalna zalecana jest głównie kobietom po 35 roku życia. "
dziecko-info.com
I jeszcze ta strona (powyżej źle mi się dokleja)
Wk�adki domaciczne - Antykoncepcja - Onet.pl Zdrowie
Wk�adki domaciczne - Antykoncepcja - Onet.pl Zdrowie
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Joaska dzieki juz sobie poczytalam i troche sie doinformowalam :-)
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: