reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

TYLKO DLA MAM!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lidijka no to superowo :) ja tez wreszcie moze sie wybiore do fryzjera - moze w nastepny weekend ? bo ten mamy jakos tam mocno zawalony :)

reklama
A ja od 3 tyg próbuję się wybrać do wróblewskiego i zawsze mi coś wypada, eh....

podbijam wątek.

Moze to śmieszne, ale ja chcę umiec robic na drutach!!!!

Moim celem jest zrobienie kamizelki dla mateolkowego pajęczaka. kiedyś robiłam takie proste rzeczy, ale nie potrafię dobierac i spuszczać oczek, no i te dekoldy w serek, nie ptrafię!!!!

Poprosiłam siostre o lekcje z tego tematu ale Ona narazie jest zapracowana:wściekła/y:

Lidijka trzymam kciuki za nauke!!! Ja od miesiaca wybieram sie do fryzjera i jakos trafic nie moge :confused: ale 9 grudnia mam slub znajomych wiec mam juz konkretna motywacje.musze juz zaczac wizyty, bo najpierw chce isc na te zabiegi regeneracyjne, pozniej farbowanie trwala...tak mi te kudly urosly ze chyba sobie loczki zafunduje ;-) a co mi tam u fryzjera nie bylam chyba juz 1,5 roku wiec trzeba sobie odbic :-)

ja tez od okolo 2 miesiecy wybieram sie do fryzjera i nie moge dojsc ... najpierw na chrzciny kamilki ale sie rozlozylam ( zapalenie oskrzekli ) a teraz tez co sobie zaplanuje to inne rzeczy mi wypadaja ... moze za tydzien w sobote ???

lidijka ja kiedys robilam na drutach i nawet jakis sweterek sobie wydziergalam ale to bylo wieki temu i teraz juz nic nie pamietam :) powodzenia :)

o ile dobrze pamietam to irlandia robi na drutach ( lub na szydelku ) - popros ja o wirtualne lekcje :)

no dawno nie bylam i juz watki mieszam.no wiec jeszcze raz.
chce sie zabezpieczyc na razie przed nastepnym dzidzia i lekarz proponuje mi spirale,nie wiem za duzo na ich temat i nie znam dziewczyn ktore mialy zeby pogadac.Lekarz zachwala ale sama nie wiem , piszcie swoje opinie moze pomoga mi sie na cos zdecydowac ????????????

reklama
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry