reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

TYLKO DLA MAM!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
margarett - powodzenia z oknami :)
irlandia - ja tez nie lubie jak ktos mi zdradza zakonczenie ...

reklama
A ja sobie włoski ściełam, od razu lepiej sie czuje :) Fakt, że Natalka będzie teraz miała co łapac, bo nie da się związać, ale ja za to będę miała jak łatwiej je wyjąc bo któtsze :)

margarett - twoje samopoczucie jest bardzo wazne :)

ja tez w sobote musze wybrac sie do fryzjera i tez pewnie skonczy sie na sporym skroceniu wlosow ...

A ja teraz zapuszczam. Na ślub miałam długie potem jak to często bywa skróciłąm i tak jakoś caly czas podcinałam. Teraz znowu długie mi się zamarzyły. Kolor już zmieniłam (na zdjęciach z chrztu widać)a teraz tylko czekać pozostaje.

O mnie też się fryzjer już dopytuje...
Dori właśnie widzialam, ładny kolor. Tobie do twarzy i z krótkimi i z długimi. A i solarium chyba troszkę odwiedziłaś? Bardzo ładnie się prezentowałaś.
Wczoraj zauważyłam, że znów leci "Magda M." Oglądacie? To chyba jedyny serial na jaki patrze no i jest wieczorem, kiedy mogę spokojnie obejrzeć. No i "Taniec z gwiazdami" ruszył, ale po wczoraszym odcinku widzę, żę chyba już nie będzie tak fajnie, ale może się mylę?

ja tez polubilam magde m. gdzies tak w polowie ostatniej serii ... no i taniec z gwiazdami - niestety nie widzialam piwreszego odcinka ... za wczesnie sie zaczyna jak dla nas

Z Magdą M to ja tak samo jak Idzia, zaczęłam oglądać od połowy. Taniec z gwiazdami lubię ale wczoraj była imprezka więc widziałam tylko 2 ost tańce

Irlandio dziękuję. Tak solarium też odwiedziłam. Tydzień temu wesele, teraz chrzciny. Trzeba się jakoś prezentować było. Zresztą opalenizna poprawia mi samopoczucie.

I ja się dołączam do fanek serialu Magda M. Pierwsza seria obejrzana w 100 %, druga w połowie teraz jak czas pozwoli. Tańca z gwiazdami nie widziałam, Michu coś innego oglądał -jeden TV i trza sie jakoś podzielić.

Książki Christie pochłaniałam w ciąży a zaczęło się od "I nie było juz nikogo" i czasem tak mnie zakręciła fabuła, ze już nie wiedziłam kto zabił????? Teraz troche mało czasu na czytanie, wieczorkiem lubię też czasem wziąć gorrrrrący pysznic i wtulić się w wyrko, posłuchac radyjka (jakiegoś reportażu) albo jakąś spokojną płytke se wkladam do CD (coś innego niż "My jesteśmy krasnoludki...") i odlatuje.

A teraz kuruję się cytryną z cukrem (bo miód może uczulać). Kurcze, cała rodzina przeziębiona. Michu rozłożony, dzis poszedł do lekarza, pewnie skończy się na tym, ze będę miała szpital w domu:)

reklama
Ale fajnie tyle sie napisałam i mój tekst poszedł w eter.Ale co tam
Lidijko kóruj całą rodzinke i wracajcie szybciutko do zdrowia.
Magde M też lubie oglądać.Tak samo Taniec z Gwiazdami.Ale wczoraj nie oglądałam bo wracalismy z działeczki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry