- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ale mam dzisja doła na maxa Dostałam nakaz z urzędu żeby zmienić okna, które już wstawiliśmy na takie z krzyżami, bo te psują wizerunek budynku, a jest w oficynie (((( i okazało się, że mnie sąsiadka pod....a To jest dopiero ...... Normalnie mam ochotę taką łaciną porzucać, że az strach, i na dodatek całą to sprawa się wkurzam i to na nasze relację z córcia źle wpływa, bo nie mogę sie skupić, nie mówiąc już o zabawie i śmiechotkach z nią
NOrmalnie mam dość całego dnia, a tu zamiast się weekendem cieszyć, to ja się łamię i na dodatek Maciek mi naisał, że tez mu w pracy coś tam nie poszło i jest wściekły, normalnie nic tylko się walnąć w łeb, cholera niech juz będzie pażdziernik ( jest szansa na wyjazd na parę dni ) Sorki dziewczyny, ale się wyżalić musiałam
NOrmalnie mam dość całego dnia, a tu zamiast się weekendem cieszyć, to ja się łamię i na dodatek Maciek mi naisał, że tez mu w pracy coś tam nie poszło i jest wściekły, normalnie nic tylko się walnąć w łeb, cholera niech juz będzie pażdziernik ( jest szansa na wyjazd na parę dni ) Sorki dziewczyny, ale się wyżalić musiałam
Magdaleona
Fanka BB :)
Margarett wcale się nie dziwię że się wkurzyłaś, okna kosztują tyle kasy a tu wymiana, ale dowiedz się bo jeżeli dobrze Cię zrozumiałam to okna powinny mieć szprosy. Wiem, że szprosy można dokleic do gotowych okien i jest to mniejszy koszt!
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Margarett porzucaj łaciną jak Natalka uśnie! A co do okien to też słyszałam, ze można dolkeić.
Mam dwie książki do łyknięcia! "Domofon" ponić świetny polski horror z odrobiną humoru i jeszcze obyczajową "Po prostu razem". Jak przeczytam to zdam relację.
Idzia tej chyba nie czytałam. Napisz coś jak przbrniesz, tylko końcówki nie wyjawiaj! Ty tez czytasz kryminały od końca? Ja uwielbiam ale jak ktoś mi powie jak się skończyło to się wkurzam! Dziwne to jakieś!
Mam dwie książki do łyknięcia! "Domofon" ponić świetny polski horror z odrobiną humoru i jeszcze obyczajową "Po prostu razem". Jak przeczytam to zdam relację.
Idzia tej chyba nie czytałam. Napisz coś jak przbrniesz, tylko końcówki nie wyjawiaj! Ty tez czytasz kryminały od końca? Ja uwielbiam ale jak ktoś mi powie jak się skończyło to się wkurzam! Dziwne to jakieś!
Rybcia_21
Fanka BB :)
Margarett głowa do góry będzie dobrze z tymi oknami.Spróbujcie z tymi szprosami.
A ja też nie mam ostatnio za dobrego humorku.Wszystko mnie drazni pojechałam wczoraj na działke do mamy aby sie odstresować,ale to nic nie daje cały czas sie muśli o czymś innym.Ostatnio to tylko sie myśli czy damy rade do nastepnego 10 miesiąca.
A ja też nie mam ostatnio za dobrego humorku.Wszystko mnie drazni pojechałam wczoraj na działke do mamy aby sie odstresować,ale to nic nie daje cały czas sie muśli o czymś innym.Ostatnio to tylko sie myśli czy damy rade do nastepnego 10 miesiąca.
martap22
Mama kwietniowa 2006
ja sie jeszcze nie udzielalam na tym watku bo nie mialam czasu tylko dla siebie, z reszta ostatnio nie mam go wcale ale dzis poszlam na koncert Dody bo grala akurat w moim miescie i jakies fatki udalo mi sie nawet cyknac ;D
Dziewczyny dzięki za wsparcie Postawnowiłam się porządnie zacząć odstresowywać, bo inaczej zginę. A więc ...od przyszłego tygodnia na basen, REGULARNIE !!!! Nie wiem jak to zrobie, ale zrobie, Maciek obiecał wsparcie
reklama
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Oj ja chyba też pierwszy raz na tym wątku i to akurat w dniu kiedy przez 8 godzin szkoliłam się na kursie (obsługa radia VHF - sprawy żeglarskie), a tatuś bawił. Cały dzień dla mnie i mojego rozwoju. Kurs super, sama praktyczna wiedza. W dodatku byłam jedyną babką
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: