reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

TYLKO DLA MAM!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no prosze - sami wytauowani ludzie ;)
irlandia - ostatnio czytalam "morderstwo na plebani" - teraz kupilam dwie nowe ale tytulow nie pamietam

reklama
Ale mam dzisja doła na maxa:( Dostałam nakaz z urzędu żeby zmienić okna, które już wstawiliśmy na takie z krzyżami, bo te psują wizerunek budynku, a jest w oficynie :((((( i okazało się, że mnie sąsiadka pod....a To jest dopiero ...... Normalnie mam ochotę taką łaciną porzucać, że az strach, i na dodatek całą to sprawa się wkurzam i to na nasze relację z córcia źle wpływa, bo nie mogę sie skupić, nie mówiąc już o zabawie i śmiechotkach z nią :(
NOrmalnie mam dość całego dnia, a tu zamiast się weekendem cieszyć, to ja się łamię i na dodatek Maciek mi naisał, że tez mu w pracy coś tam nie poszło i jest wściekły, normalnie nic tylko się walnąć w łeb, cholera niech juz będzie pażdziernik ( jest szansa na wyjazd na parę dni ) Sorki dziewczyny, ale się wyżalić musiałam :(

Margarett wcale się nie dziwię że się wkurzyłaś, okna kosztują tyle kasy a tu wymiana, ale dowiedz się bo jeżeli dobrze Cię zrozumiałam to okna powinny mieć szprosy. Wiem, że szprosy można dokleic do gotowych okien i jest to mniejszy koszt!

Margarett, współczuję. Ale może faktycznie uda się coś zrobić z samymi szprosami.

Margarett porzucaj łaciną jak Natalka uśnie! ;) A co do okien to też słyszałam, ze można dolkeić.
Mam dwie książki do łyknięcia! "Domofon" ponić świetny polski horror z odrobiną humoru i jeszcze obyczajową "Po prostu razem". Jak przeczytam to zdam relację.
Idzia tej chyba nie czytałam. Napisz coś jak przbrniesz, tylko końcówki nie wyjawiaj! ;) Ty tez czytasz kryminały od końca? Ja uwielbiam ale jak ktoś mi powie jak się skończyło to się wkurzam! Dziwne to jakieś!

Margarett głowa do góry będzie dobrze z tymi oknami.Spróbujcie z tymi szprosami.
A ja też nie mam ostatnio za dobrego humorku.Wszystko mnie drazni pojechałam wczoraj na działke do mamy aby sie odstresować,ale to nic nie daje cały czas sie muśli o czymś innym.Ostatnio to tylko sie myśli czy damy rade do nastepnego 10 miesiąca.

ja sie jeszcze nie udzielalam na tym watku bo nie mialam czasu tylko dla siebie, z reszta ostatnio nie mam go wcale ale dzis poszlam na koncert Dody bo grala akurat w moim miescie i jakies fatki udalo mi sie nawet cyknac ;D

Dziewczyny dzięki za wsparcie :) Postawnowiłam się porządnie zacząć odstresowywać, bo inaczej zginę. A więc ...od przyszłego tygodnia na basen, REGULARNIE !!!! Nie wiem jak to zrobie, ale zrobie, Maciek obiecał wsparcie :)

reklama
Oj ja chyba też pierwszy raz na tym wątku i to akurat w dniu kiedy przez 8 godzin szkoliłam się na kursie (obsługa radia VHF - sprawy żeglarskie), a tatuś bawił. Cały dzień dla mnie i mojego rozwoju. Kurs super, sama praktyczna wiedza. W dodatku byłam jedyną babką :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry