reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

TYLKO DLA MAM!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Co do seriali to ja jestem maniakiem i to przez duze M CSI LAS VEGAS,MIAMI I NEW YORK leca na axn-na dwojce to sa kryminalne zagadki las vegas, normalnie mam hopla...i wszystkie programy o kryminalistyce albo sekcjach zwlok....godzinami moge ogladac.

reklama
anek@ - my tez z mezem ogladamy wszystkie CSI na axn - a szczegolnie nasze ulubione to las vegas :)
lidijka - spie i to calkiem sporo - kolo polnocy juz lulam :) a na czytanie poswiecam czas jak mala spi - robie to kosztem sprzatania w domu i innych rownie nudnych acz niezbednych obowiazkow :) to nie znaczy ze mamy brudno w domu ;D

Idziu ja tez las vegas, reszta jest juz troche naciagana co nie zmienia faktu ze tez ogladam :laugh:....

Co do seriali to Magda M góruje.. jutro wogule mam wieczór seriali a Bartek świętego spokoju o 20 M jak miłośc, potem Na wspólnej i potem Magda M, co prawda pierwsze 2 oglądam z braku innych ciekawszych zajęć.
A z mężem uwielbiamy Katastrofy w przestworzach - ale te na National Geographic, i Tuż przed tragedią.
Dawniej uwielbiałam książki Frederica Forsainta (nie pamiętam jak sie pisze) sensacyjo-szpiegowskie, ale jakoś ostatnio nie miałąm na Niego czasu a wiem że jest jego nowa książka - musze kupić

Irlandia niestety to powtorki :(

MagdaleonaKatastrofy w przestworzach , i Tuż przed tragedią tez lubie, jeszcze na discovery sa programy o zywiolach tornado itp. tez fajne. Kiedys w czwartki na discovery byla noc zbrodni i programy o patologach sadowych.

irlandia - tak wiemy :) ale to dla nas to za wczesnie zeby ogladac  - chyba ze czasami sobie nagramy :)
magdaleona - m jak milosc czasami ogladalam przed wakacjami - teraz nie wiem jak bedzie z czasem :)

reklama
Magdaleona tez ogladalam ale przyznam ze obecnie tez nie mam pojecia czy nadal emituja ten program. Ja mam jeszcze jedna slabosc..Wladca pierscieni trylogia katuje te filmy juz od dawna ubostwiam je ogladac..mam wersje rozszerzone, dodatki jak krecili normalnie mam bzika..podobnie moja mama tylko u niej to juz gorzej bo ona jeszcze figurki zbiera ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry