reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

TYLKO DLA MAM!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jeżeli chodzi o fioła na punkcie jednego filmu to moim nieśmiertelnym jest French Kiss z Meg Ryan - normalnie każdy tekst znam na pamięć... w oryginale. Ale po ostatnim oglądaniu stwierdziłam że nie siadam do tego filmu bez dobrego żarełka (dobre sery, winko, bagietka itp) Po tym filmie pokochałam sery pleśniowe ;)

reklama
Serki plesniowe mniam mniam, ja jeszcze lubie mozzarelle z pomidorkiem i bazylia, albo serek feta...cholera glodna sie zrobilam

rany - wy to macie pasje :)
a ja uwielbiam zabojcza bron z melem gibsonem ;)

anek@
- narobilas mi apetytu ;D

Ani słowa o jedzeniu prosze! Wczoraj mój mąż kupił sobie chińszczyznę a ja się smakiem musialam obejść! A teraz Wy o pleśniowych serach. Od roku nie jadlam i już nie wiem jak smakują! Jak skończe karmić to chyba przez obżarstwo będę jak pod koniec ciąży wyglądać. :p

irlandia - cierpliwosci - jesscze troche i bedziesz mogla jesc swoje smakolyki :)

a my ostatnio bylismy u kolezanki - jak sie okazalo ze na obiad miala bigos to stanelam nad garnkiem i kilka minut delektowalam sie zapachem :)

Idzia ja pierwszy raz tak długo czytam książkę :D :D :D
ale w między czasie były inne, jak samotność w sieci, czy don brown. tylko ten idiota mi jakoś nie idze :-[

a ja troszkę bigosu zjadłam ostatnio i luzik. ;D ;D ;D ale ja karmię tylko wieczorami i czasami rano :)

Widze ze niektóre dziewczyny lubieja sery pleśniowe.Ja na sam widok mam niestrawności żołądkowe.Bo nie lubie tego sera a mój Maciek to by pochłaniał je nawet i oczami.

Magdaleona - widzę, że Twój wieczór filmowy będzie wyglądał dzisiaj dokładnie jak mój ;D]
Dołączę się do miłośników serka fety, mozzarelli z pomidorkami i innych smakołyków. Właśnie przed chwilą, w ramach relaksu opychałam się pysznymi piernikami w czekoladzie :laugh: Muszę je gdzieś schować, bo za chwilę nic z nich nie zostanie ;).

reklama
Rybcia - to wczoraj pewnie było podobnie, tylko skończyło się na Szymonie ???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry