reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

TYLKO DLA MAM!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
justyna - to czekamy na zdjecia jak tylko bedziesz jedna z nas oficjalnie :)

i jesszcze raz wszystkim dziekuje za zyczenia :)
a moj maz mial mocno zdziwiona mine jak mu powiedzialam o tym tatuazu - stwierdzil ze nie spodziewal sie tego po mnie ;)

Ja tez jestem za poparciem Justynki :)
A co do tatułażu to normalnie mi narobiłyście ochoty ;D Ile to kosztuje? Wiem,że zależy pewnie od wielkości, ale tak mniej więcej? Anek jak długo masz juz swój, nie zmienia się z czasem, mam na myśli, czy nie robi się jakis taki niewyraźny i trzeba poprawiać?
Ja ostatnio pochłaniam ksiązki prawie tak jak jedzenie ;D Teraz czytam "Smażone zielone pomidory", świene :) Ostatnio przecztałam "Fatherland", o tym jak by było gdyby Niemcy wygrały wojnę, oczywiście fabularna ( bo takich historyczno, dokumentalnych to ja nie znoszę), tez polecam, choć chyba spodziewałam się po niej czegos innego, ale jest całkiem fajną powieścią kryminalną. :)

a ja dzis kupilam sobie dwie ksiazeczki agaty christi - bede czytala w wolnych chwilach :)
smazone zielone pomidory tez mi sie podobaly :)

Mialam wczoraj wieczór piękności! ;D Poleżalam w wannie z bardzo gorącą wodą, z maseczką na buzi. Potem zimny prysznic... Po ciąży poprawiłą mi się trochę cera, ale czoło nadal całe w kaszkowatych wypryskach. to chyba potówki bo śpię z ręką na czole. :( Nie wiem jak się ich pozbyć. Chciałabym kupić sobie jeszcze jakiś dobry krem do cery mieszanej, ale zupełnie nie wiem jaki. Macie jakieś propozycje?
Agatha Christi? Tez bardzo lubię. A jakie tytuły?

Moze sprobuj sposobu ktorym sie likwiduje potowki u niemowlat - przemywanie woda z maka ziemniaczana :) Troche dziwnie to brzmi, ale jak Viki miala potowki, to kapalismy ja w mace ziemniaczanej i po 3 dniach jej zniknely. Lekarz nam to polecil. Moze na doroslych to tez dziala :D

Margarett ja mam tatuaz juz 6 lat i nic sie nie zmienilo jesli chodzi o ksztalt czy kolor.Nadal ma piekny czarny kolor a karmienie piersia tez nic nie zmienilo, pomimo tego ze piersi mam wieksze.Przyznam ze troche sie tego balam ze mi sie rozciagnie ;) Ja wtedy zaplacilam 170 zl za tatuaz okolo 10 cm. Teraz to przyznam ze nie wiem ile kosztuje ...wszystko zalezy od wielkosci ilosci kolorow no i salonu. Ja jestem bardzo zadowolona pomimo uplywu lat tatuaz sie nie zmienil...zawdzieczam to tez odpowiedniej pielegnacji tuz po zrobieniu,czyli przemywanie spirytusem, smarowanie alantanem i przez tydzien brak kontaktu z woda, pod prysznic trzeba zakryc, nie picie alkoholu przez okolo 2 tygodnie (alkohol paruje przez skore i moze spowodowac rozmycie tuszu) dzieki temu nie zrobil mi sie ani jeden strupek i wszystko ladnie sie zagoilo nie tracac kolorow.

reklama
Mój Bartek ma 2 tatuaże - kolorowe. Robił je jakieś 10 lat temu i już 2 razy musiał poprawiać kolory bo były wyblakłe - tyle, że on pije alkohol ;) zwłaszcza jak idzie poprawić kolory to nie sądzę żeby był wtedy w pełni świadomy ;) więc moze dlatego nie trzymają sie tak długo

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry