reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tylko dla dwupaków :D

Tak w aptece. Tylko sie nie przestrasz bo okreslane sa mianem pieluch ;-)

Jesoooo, dziewczyny, mloda ma czkawe, a ja ją czuje w.... no powiedzmy ze miedzy posladkami :szok:

Edit:

A ja wlasnie wpadlam na to, ze jesli dzis nie posprzatam, a jutro zrobia mi cc, to przez najblizszy tydzien po porodzie tez nic nie zrobie, a potem z malutka tez raczej nie wiele zwojuje, no i dalam sie do szmat.
Nawet mi to idzie ;-) kurze ogarniete, zaraz wypucuje kible i przetre podlogi. I moge rodzic ;-)
Jeszcze mi zostaly 3 pralki do zapuszczenia w tym 2 z recznikami. Moze oxy nie bedzie jutro konieczne przez to? ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
hehe Corin, szalejesz :) Ale co racja to racja, po cc może być ciężko.
Moje plany też się lekko zmieniły. Zrobiłam póki co pranie, zmywarka chodzi, posprzątałam w kuchni, zrobiłam zakupy a teraz obiad przygotowuję. Za jakieś pół godziny przyjedzie mąż i jedziemy do sklepu, chcę małemu kupić jeszcze jakiegoś boomboxa do pokoiku żebym mogła mu puszczać kołysanki :) Może wieczorkiem mi się uda zrobić koło siebie :p

Witajcie dziewczyny! Widzę, że humorki o niebo lepsze niż ostatnio :) I bardzo dobrze!:-) U mnie też wyśmienicie :) Również wzięłam się za sprzątanie a nóż coś wywołam tym ;P Ale Corin chyba Ciebie nikt nie przebije dzisiaj i faktycznie oxy może być niepotrzebne a może jeszcze dziś urodzisz :-)

Pozdrawiam Was wszystkie i miłego popołudnia życzę!

heloł:) właśnie wróciłam z ktg no i pupa nic się nie dzieję mam się zgłosić w sobotę na kolejny zapis no i wtedy zdecydują co dalej tak myslałam czy sobie nie odpuścić i dopiero w poniedziałek się dopiero nie zgłosić, ale muszę to jeszcze przemyśleć. a najlepsze jest to że moja ginka ponoć na urlopie więc jestem zdana na szpitalnego przypadkowego lekarza, w sumie mi to rybka, ale trochę mnie to zaskoczyło. kurde jak tak dalej pójdzie to i ja końca lipca doczekam ;)

Jeszcze tylko podlogi i pranie i na smierc zapomnialam o obiedzie :-/ nawet tesciowej wysprzatalam w pokoju i wkiblu, a co... Niech pozna moje dobre serce ;-) leje sie ze mnie, ale za to humor mam lepszy. Czuje ze robie dokladnie to co trzeba, cholercia nie umie wam tego wytlumaczyc ;-) i energia wrocila, i wiem ze bedac w szpitalu nie bede myslala tylko o tym ze w domu trza posprzatac bo polozna "za chwile" przyjdzie ;-)

Matko, jakie baby sa glupie, hihihihihi

właśnie Corin - powodzenia jutro!! my tu gadu gadu a Ty lada moment odwrócisz się na pięcie po czym wrócisz z Ewunią :) Aaale Ci dobrze :)))

A ja kupiłam pluszowego misia dla naszego szkraba :) taki fajny kochany i bezpieczny - bez żadnych guzików itp.
Dzisiaj w zasadzie nic mnie nie bolało, brzuch praktycznie wcale się nie spinał, jutro o 20 idę do szpitala na ktg i badanie.. ciekawe czy jakiś postęp będzie..

reklama
Do góry