reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tylko dla dwupaków :D

Corin - trzymam za Ciebie kciuki jutro i przez cały weekend, będziemy tu na Ciebie czekać :-)

U mnie oczywiście cisza....schody, pranie...nic. No nic, przyszły tydzień będzie należał do mnie ;-)

reklama
Melduje fizyczna gotowosc do porodu (brak owlosienia :-D i czyste stopy, hihihihi), gorzej z psychicznym nastawieniem. Boje sie jak cholera...

Sebek dzis mnie odpytal co to ta cesarka wlasciwie jest i troche go zmrozilo, a potem spytal "a nie mozna dziecka poprostu wyrzygac?" hahahaha

No nic, wpadlam sie pozegnac i poprosic o kciuki, ale widze ze ne musze o nc prosic. Dzieki dziewczyny.
Jesli wszystko bedzie dobrze to najpozniej w nedziele bedziemy w domu. :-)

Buziaki i myslcie o mnie jutro cieplo :-)

Corin kochana trzymam kciukasy ja też!Widzisz wreszcie i czas na Ciebie przyszedł,a cesarka nie taka straszna,ja też się bałam i poszło gładko,trochę czujesz się zmulona i otumaniona na pooperacyjnej i trochę bólu jak przy bardzo silnych skurczach na miesiączkę potem i już,dasz radę kochana!jak bardzo mnie bolało,a to tylko chwile,myslałam o synku,ze dla niego to wszystko muszę znieść!Jestem myślami z Tobą,będzie dobrze.O której godzinie masz to cc?

ale dzis cisza. witam dwupaczki. ja już miasto zaliczyłam, włąsnie skońzczyłam II sniadanko. nie weszłąm wczoraj wieczorkiem, ale oczywiście trzymam kciuki za naszą dzielną Corin.
Wg pierwszychn usg i wg horoskopu powinnam dzis urodzic. bardzo głeboko w to wierze, choc wczoraj troszkę czułam się przedporodowo- bolał mnie brzuch a plecy to prze bardzo. Ale dzis cisza.
Mimo to namawiam synka, zeby się skusił:p
buziolki

moze to cisza przed burza :) ja sie ciesze, ze jutro zaczyna sie zodiakalny lew :) narazie nie zapowiada sie zebym rodzila, mimo ze sprzatam, odkurzam, chodze po schodach w dol i w gore :) musze chyba poprostu byc cierpliwa.

Witam!
Mała monis nie chciała byś za dobrze?:-) Dzisiejszy termin od dawna miała zarezerwowany Corin, a my dalej spokojnie czekamy na swoją kolej. Swoją drogą ciekawe która następna z tego baaaardzo ubogiego już grona:tak:
I ja mam w planach zaliczenie dziś miasta w celu ostatnich już mam nadzieję zakupów, potem w odwiedzinki do teściowej, a jutro przemeblowanie jeszcze, bo łóżeczko i komodę muszę gdzieś upchnąć. Jeszcze imieniny w niedzielę do zaliczenia u bratowej i mogę już jechać:-D Jak widać w tym tygodniu nie mam jeszcze czasu rodzić:tak:;-)
Miłego dzionka wszystkim życzę!
I odezwijcie się wreszcie, bo cisza dziś jakby piorun wymiótł!

reklama
Do góry