reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tylko dla dwupaków :D

reklama
:) witam dwupaczki :)
ciekawe jak tam Corin, czy już po?? :)
Ja na 20 wybieram się do szpitala - ciekawe czy jakiś postęp będzie..? Termin mam na jutro.. W nocy pobolewa mnie brzuch jak na okres, w ciągu dnia parę razy się może zdarzyło, że też mnie tak zabolał po czym przestał. A tak to nic się nie dzieje.
Zmykam do łazienki bo jak tak dalej pójdzie to mi braknie czasu na "domowy salon piękności" :p
kwoka - ja na prasowanie patrzę od początku tygodnia i jakoś nie mogę się za to wziąć, ech..

Oooo, Ewcia już na świecie!!! I się Corin doczekała !!! :)) Gratuluję!!! :)))

Ostatnia edycja:
CZeść dziewczyny!!! Nasza Corin już zapewne przeszczęśliwa :)
A u mnie dziś zaczął się 4o tydzień i coś się dziać zaczyna chyba.... Ale nie wiem czy to nie znów fałszywy alarm... Odgodziny dostaję skurczy i bóli w krzyżu. Nie są długie i bolesne ale coś się dzieje... Ogólnie marnie się poczułam i mnie dodatkowo mdli...
No nic czekamy co będzie dalej lepiej nie siać paniki...
A jak u Was dziś samopoczucie? Już teraz tylko kilka dni albo godzin dzieli nas od narodzin :-)

kamisia - śpij śpij póki możesz :) tak mi mówi koleżanka, która urodziła miesiąc temu :)

Mnie coś pobolewa ten brzuch, godzinkę temu się trochę z mężem przytulaliśmy :) Może coś się ruszy..? :p
Dziewczyny, mam takie pytanie, czy jesteście trochę opuchnięte "na dole"? Oczywiście nie chodzi mi o stopy :D Bo ja zauważyłam, że właśnie coś napuchłam.. Zapytam wieczorem ginkę o to.
Kurcze próbowałam się właśnie ogolić i.. wymiękłam :/ Przyjdzie mąż to będzie musiał mi pomóc. Zaraz biorę się za paznokcie u stóp, ciekawe czy tu też polegnę :))

Własnie ostatnio to nie bardzo mogę ;P Ale próbuje przynajmniej hehe Jeśli chodzi o tą opuchlizne tam :D To ja tez tak mam mój mówi , że to znak zbliżającego się porodu... Niby zwierzęta też tak mają bo on pochodzi z gosp. hehe wiem śmiesznie to zabrzmiało echhh:-D Hehe bo jeszcze obie znajdziemy się na porodówce bo widzę, że i u Ciebie jakieś objawy są... ;-)

Szukałam info na temat tej opuchlizny i niby coś tam piszą :) Dobrze, że idę dzisiaj na to badanie to będę wiedzieć więcej. Bo w zasadzie to chyba bym się zastanawiała co zrobić gdybym dzisiaj nie miała wizyty. Te moje bóle są dosyć częste bo tak mniej więcej co 5 minut przez 40 sekund (pokusiłam się o zmierzenie żeby wiedzieć co powiedzieć gince). No ciekawe..
Jednocześnie zdaję sobie sprawę, że do bóli porodowych to one mają daleko, bo ja je kojarzę z takimi miesiączkowymi. Ech, strach się bać :p
Idę się wykąpać.

reklama
Malami powodzenia na wizycie!

No i trzymam kciuki dziewczyny aby to bylo to :-)

Ja nadal w dwupaczku, niestety u nas takie upaly ze ledwo oddycham i chodze. az spac ciezko. Do tego okazalo sie ze mam jakies wirusowe uczulenie. Mam nadzieje ze szybko przejdzie..

Jesli chodzi o opuchlizne to heh tez bylam w szoku.. co ta natura z nami robi.. czyli jak zwierzeta :-D heh dobre

Do góry