reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tylko dla dwupaków :D

czesc dziewczynki
wrocilam dzis z zakupow i padlam, ale w koncu odebralismy wozeczek dla bobaska, ktory zamowilismy miesiac temu...

Co do zamkniecia listy lipcoweczek - to jest super nagroda dla tej mamuski, ktora rozpakuje sie ostatnia w lipcu a jednoczesnie jest zatrudniona na podstawie umowy o prace - a mianowicie bedzie ona miala dluzszy urlop macierzynski az o dwa tygodnie!!!:-)
ale to tylko dla tych, ktore urodza po 30 lipca (o ile sie nie pomylilam w obliczeniach).
Jak pojawi sie Kkasiulka to jeszcze ja podpytamy, bo pamietam, ze ona w tym biegla.

reklama
Wróciłam z odwiedzin w szpitalu :) Śmiać mi się chce bo jak weszłam na oddział to jakaś położna na mnie spojrzała i się pyta, czy pomocy potrzebuję :p No ale niestety, jeszcze nie dziś ;)

Stwierdzam, że ja już nigdzie wychodzić nie mogę :/ co 5 minut czuję,że chce mi się siku ech.. No ale jutro chyba jeszcze się wypuszczę na jakieś zakupy :)

sunset ostatnia to nie bedziesz , ja dotrzymam ci towarzystwa na bank!:-D U mnie dziś sie poprawiło odpoczęłam sobie , pogadałam ze starą dobra znajomą od razu humorek lepszy ;) Ale niestety znów przełożyłam mycie okien...bo nie dałam rady echh. Ale co tam nie uciekna :-D Jeszcze coś przez nie widać to nie jest źle hehe :-D widać kolejna nam się szykuje do wypakowania aj zazdroszczę... No ale jeszcze trochę jeszcze trochę....

hej :) melduje się po całodnowym łażeniu po sklepach, przyjechala moja mama i dwóch młodszych braci, którzy wpadli w amok zakupowy. jadąc do Krakowa przemknęła mi myśl wizja odchodzących wód w trakcie zakupów, ale niestety pomimo zmęczenia i wielkich opuchniętych stóp czuje się wyśmienicie ... hehehe. na dodatek jak byłam dziś po l4 to pani doktor stwierdziła, że wcale nie wyglądam na przeterminowaną, ale na max 7- 8 mies. chyba mial być to komplement, a mnie troszke zdołowało, ale nie tracę pozytywnego myślenia i czekam cierpliwie,aż moje dziecię się zdecyduje

No i Sylwia daje rade. Super B-)

Jakby tak jedna dziennie bralo to jest szansa ze w lipcu sie wszystkie rozpakujemy. Piatek Corin zarezerwowala zglaszac sie dziewczyny na jutro ;-)

gina takimi tekstami sie w ogole nie przejmuj. mi kolezanki z pracy wmowily ze mam maly brzuch przez co noe raz sie dolowalam.. kazdy z nas jest inny i ma inna budowe. a jak wygladasz to nie ich brocha. waznw ze malenstwu to odpowiada i sie nie zali ;-)

Ostatnia edycja:
sunset ja tam się ciesze że mam mały brzuszek, bo nie jestem tak bardzo umęczona :) i mogę chodzić w swoich ulubionych dżinsach :) tylko myślałam że chociaż troszkę mi ten busio opadł, niestety rozwiano moje wątpliwości :)

Dzięki Sunset , Corin za kciukacy.

skurcze trochę się nasiliły więc położyłam się i zasnęłam a więc wracamy do punktu wyjścia.

sunset - mi niby powiedział lekarz że jutro mam przyjść na wywołanie, ale znając naszą służbę zdrowia jak jakiś inny doktorek będzie mnie badał to możliwe że do domu mnie z powrotem wyślą.

Naszła mnie przed chwilą ochota na hamburgera więc wysłałam mojego żeby mi pojechał i kupił. Nie miałam zachcianek całą ciążę a teraz te ostatnie dni ciągle mam ochotę na coś innego. :-)

Malgosia no to mamy jutrzejsza ochotniczke ;-) Trzymam jeszcze mocniej kciuki. Napewno Cie przyjma i oby poszlo no wiesz z buta ;-)

Super!

gina mnie tez podsumowali na 8 miesiac ;p ale w ogóle sie nie przejmuje tymi uwagami, jestem jaka jestem i nikomu nic do tego...
malgosia trzymam kciuki za jutro!

Ja juz dzis padam...Mam napady gorąca i ciśnienie mi podskoczyło ech...

reklama
Dzięki kamisia :)

U mnie też długo nic nie było widać, dopiero teraz w ostatnim miesiącu wywaliło mi strasznie brzuszek i porobiły się koszmarne rozstępy, smarowałam się codziennie różnymi specyfikami, ale to nie pomogło. Na szczęście nie przytyłam za dużo podczas ciąży, bo na początku schudłam 5 kilo i wróciło mi 6 więc bilans dobry jak na całość. Moja gin już na samym początku powiedziała że nie powinnam za dużo przytyć, bo i tak mam nadwagę więc nie wskazane jest żebym za dużo przytyła.

Do góry