Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
danuska - bardzo, bardzo Ci współczuję......na pewno kiepsko sie czujesz. Na pocieszenie powiem, że u mnie przy pierwszym porodzie - jednego dnia nic, zero przygotowania szyjki, a na drugi dzień skurcze się rozkręciły....Będzie dobrze, trzymam kciuki!!
Obejrzałam Herrego - cudny....po prostu absolutnie hitowy film!!!!! Rewelacyjnie zrobiony, efekty bardzo odpowiednie, zdjęcia, muzyka, ta muzyka! Polecam :-)
Obleciałam Galerię, kupiłam sobie dwie książki, farby dla Majuni, wypiłam pyszną kawkę, zjadłam prawdziwą włoska pizzę, poprawiłam popcornem - mogę rodzić ;-) Moje siostrzenice, bratanice, siostra - wszystcy obstawiają jutro. Mnie tam pasuje.....;-)
Dobranoc dziewczyny, jutro opiszę co i jak z tym macierzyńskim, papapa!
Obejrzałam Herrego - cudny....po prostu absolutnie hitowy film!!!!! Rewelacyjnie zrobiony, efekty bardzo odpowiednie, zdjęcia, muzyka, ta muzyka! Polecam :-)
Obleciałam Galerię, kupiłam sobie dwie książki, farby dla Majuni, wypiłam pyszną kawkę, zjadłam prawdziwą włoska pizzę, poprawiłam popcornem - mogę rodzić ;-) Moje siostrzenice, bratanice, siostra - wszystcy obstawiają jutro. Mnie tam pasuje.....;-)
Dobranoc dziewczyny, jutro opiszę co i jak z tym macierzyńskim, papapa!