reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

może to troche głupie co napisze ale co mi tam:sorry2:
jak poszłam rodzić i posadzili mnie na tym samolocie przyszła położna i tak sie zachwycała "moja" i zagląda tam i przeżywa że pierwszy raz widzi taka ciemną i że jest piękna hihihi
mam nadzieje że ta położna lubiła bardziej facetów niż babki:-D

reklama
kizi rozwaliłaś mnie na łopatki!! :-D:-D:-D
ale babka!! Troszkę bałabym się jej, ale.... komplementy zawsze mile widziane :-D :-D :rofl2:

Co do karnacji, to tak jak pisałam opcja genów no ale nie tylko matki i ojca ale także dziadków, może być przypadek że z dwojga białych będzie dziecko mulat, a to dlatego że gdzieś w rodzinie taki gen wystąpił ;-)
kizi- no cóż, nasze "niewymowne " są bardziej ukrwione i przez to ciemne ;-)natomiast ta położna zauważyła coś fascynującego w tym fakcie, może jakaś poetka i poemat dadaistyczny napisze :confused: puki jest grzeczna to luuuuz :cool2:

Kolejne 2 kg do przodu w ciągu miesiąca, ale w tym dzidzia ponad 1kg wiec nie jest źle. Czyli w sumie już 14kg - 34tc a moja waga to 70kg (mogłaby już taka zostać;-))

Kizi..ale się uśmiałam..:-D:-D:-D. Od razu i mnie się coś przypomniało. Kiedyś poszłam na badanie kontrolne do innego lekarza, bo moja gin miała urlop. Mam już dzieciątko jedno, urodzone siłami natury:-). Lekarz mnie bada i pyta:" A do któej chodzi klasy dziecko?"...o mało nie spadłam z fotela:-D. Nie dość, że wiek już nie szkolny, to jeszcze przecież szew po nacięciu jest.:tak: Chyba jakimś ślepcem był ten gin:-D:-D:-D. Za to teraz zawsze się chwalę do M, że dobrze się trzymam z nadwoziem:-D:-D:-D.
Co do wagi, to mi się już znieźle przytyło- 32 tydzień skończony, leci 33 a ja mam na plusie 14 kg....do 20-tki pewnie dojadę:baffled::szok:. Chociaż zauważyłam, że teraz już tak intensywnie nie przybieram na wadze-bo przez dwa tygodnie tylko 1 kg mi przybyło....

Ja 30tydzien i do przodu mam 12 kg, nie jest zle. Kazdy mówi że szczupła jestem i mam maly brzuszek Waże włącznie 58kg

reklama
Ja tyle ważyłam z 5 lat temu w trakcie jednej z diet:-) I cały czas mam nadzieję, że jeszcze kiedyś do tego wrócę:happy2:

Do góry