reklama
kasiunia123
Fanka BB :)
ja dziś ważyłam się u położnej i od 4 tygodni waga się nie zmieniła 61kg czyli 5kg na plusie
henrietta5
u mnie 6.5 kg na plusie i od 2 miesięcy waha sie waga o te 0.5 kg.Ale niestety kosztuje mnie to duzo wyrzeczeń- zero słodyczy, wszystko tylko gotowane, żadnych sosików, kolacja o godz.18 i dalej post, nie mówiąc juz o słodyczach- tragedia, nie oszczędzałam sie tak przed ciążą, no ale wystarczy ,że zjem trochę więcej i zaraz waga leci w górę.W piątek idę na impreze do knajpki i aż się boję stanąć na wagę w sobotę.
Alex91
wrześniowa mama 2009
Wróciłam dziś od gin. na 22 tydzień mam 4kg na plusie od początku ciąży. Boże, pierwszy raz w życiu ważę 57kg
u mnie 6.5 kg na plusie i od 2 miesięcy waha sie waga o te 0.5 kg.Ale niestety kosztuje mnie to duzo wyrzeczeń- zero słodyczy, wszystko tylko gotowane, żadnych sosików, kolacja o godz.18 i dalej post, nie mówiąc juz o słodyczach- tragedia, nie oszczędzałam sie tak przed ciążą, no ale wystarczy ,że zjem trochę więcej i zaraz waga leci w górę.W piątek idę na impreze do knajpki i aż się boję stanąć na wagę w sobotę.
Pamietaj ze jestes w ciazy i jesli masz ochote na cos to poprostu jedz, dieta w ciazy nie wchodzi w gre, ciaza ma swoje prawanie mowie o obzarstwie ale kolacja o 18 ranyyy, ja bym nie usnela a moja kruszynka domagalaby sie am amKochana waga niech leci w gore, wazne zeby dzidzius mial to czego potrzebuje;-):-)
rezeda
21t5d - waga 50,5 kg
waga wyjściowa 46 kg
waga wyjściowa 46 kg
reklama